Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Hampuri

Suunnittele matkasi Helsinkiista Hampurian vuonna juna, bussi, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Hampurian vuonna kone, juna, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Hampuri
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Kööpenhamina
Hampuri
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Hampuri

Kuljetusmuodotkone, bussi, juna
etäisyys1164 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Hampuri ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Hampuri? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot, junat ja bussit matkustaa Hampuri alkaen Helsinki Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Hampuri anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Hampuri tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Matkustaa Helsinki, lennot, junat tai bussit of Blue1, SAS - Scandinavian Airlines, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, Norwegian Air Shuttle, Easyjet, FlixBus ja Deutsche Bahn vie sinut Hampuri.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Hampuri

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Hampurian (Hampuri, Saksa) 1164 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Hampuri on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Hampuriiin (Fuhlsbuettel Airport, IATA-koodi: HAM], jota hallinnoi Finnair.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Hampurian ilman muutoksia. Voit ottaa junanKööpenhamina-Hampuri ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat ICE Deutsche Bahn tai Danske StatsBaner (DSB): stä Hampuriiin lähtevät Copenhagenin rautatieasemalta Kööpenhaminaissa. Saapuminen Hampuriiin on Hamburg Hbfn asemalla (1 km keskustasta).
Vaikka Helsinki Hampurian ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Kööpenhamina-Hampuri.
Sinulle tulee linja-auto Kööpenhaminaiin. Bussi putoaa sinut pois Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.4 km Hampuri, Saksa) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Kobenhavnin linja-autoasemalla (1.5 km de Kööpenhamina) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Hampuriille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)