Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Hampuri lennot
Hampuri
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Kööpenhamina
Kööpenhamina
Matkusta juna, bussi Hampuri
Hampuri
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Hampuri?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Hampuri ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Hampuri, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Hampuri väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Hampuri välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Hampuri-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Hampuri sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Hampuri

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Hampuri, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Hampuri junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Hampuri-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Hampuri

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Hampuri päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Hampuri ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Hampuri -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Hampuri

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Hampuri
Saksa
Hampuri
Etäisyys
1164 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Hampuri lippuja
Etsi majoitusta Hampuri
Suunnittele matkasi Helsinki Hampuri helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Hampuri helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Hampuri välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Hampuri välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Hampuri välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Hampuri?
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Hampuri-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Helsinki tai Hampuri juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Helsinki Hampuri ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Helsinki-Hampuri-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Hampuri-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Hampuri?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Hampuri väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Hampuri ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Hampuri (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Hampuri välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Helsinki Hampuri kulkevat 1164 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Hampuri.
Comfort Helsinki-Hampuri-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Helsinki Hampuri lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Hampuri sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Hampuri välillä on nopein tapa matkustaa 1164 km Helsinki ja Hampuri välillä.
Turvatarkastukset Hampuri matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Hampuri voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Hampuri välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Hampuri?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Hampuri saapuminen linja-autoasemat

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta
Hamburg-Harburg
Kartta

Hampuri saapuminen asemat

Eidelstedt
Kartta
Hamburg Dammtor
Kartta
Hamburg Hbf
Kartta
Hamburg-Langenfelde Bf
Kartta

Hampuri saapumislentokentät

Fuhlsbuettel
Kartta
Etsi Helsinki Hampuri lippuja
Etsi majoitusta Hampuri

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Hampuri välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Hampuri ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Hampuri väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Hampuri. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Hampuri.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Hampuri väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Hampuri ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Hampuri. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Hampuri, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Bussi Helsinki Hampuri

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Hampuri vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Hampuri Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Hampuri vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Hampuri liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Hampuri Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Hampuri, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki ja Hampuri välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Helsinki ja Hampuri väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Hampuri-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Helsinki Hampuri

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Hampuri

Junat Helsinki Hampuri

Helsinki ja Hampuri välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Hampuri riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Hampuri ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Helsinki Hampuri junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Hampuri. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Hampuri välillä.

Junalippu Helsinki Hampuri kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Helsinki Hampuri voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt Helsinki Hampuri

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Helsinki Hampuri junaliput

Lennot Helsinki Hampuri

Lentoyhtiöt Helsinki Hampuri

Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Helsinki Hampuri

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika