Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Karlovy Vary

Suunnittele matkasi Helsinkiista Karlovy Varyan vuonna bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Karlovy Varyan vuonna kone, auto, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Praha
Karlovy Vary
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Karlovy Vary

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi
etäisyys1340 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Karlovy Vary ?

Karlovy Vary on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Helsinki että Karlovy Vary kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, kimppakyytejä ja lennot päästä Karlovy Vary. Syötä matkustuspäiväsi vain Karlovy Vary ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Helsinki, lennot, kimppakyytejä tai bussit of FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines ja Blablacar vie sinut Karlovy Vary.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Karlovy Vary

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Karlovy Varyan (Tšekin Tasavalta) 1340 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä ja/tai bussija jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Karlovy Vary Helsinki. Voit ottaa lennonHelsinki-Praha tee sitten jäljellä oleva matka bussi.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Prahaiin (Prague Ruzyne Airport, IATA-koodi: PRG], jota hallinnoi Czech Airlines, SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle tai Finnair.
Vaikka Helsinki Karlovy Varyan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Praha-Karlovy Vary.
Sinulle tulee linja-auto Prahaiin. Bussi putoaa sinut pois Karlovy Vary (Terminál) (0.6 km Karlovy Vary, Tšekin Tasavalta) linja-autoasemalta. Varmista, että näet UAN Florenc Praha (Prague)in linja-autoasemalla (1.5 km de Praha) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Karlovy Varyille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Praha-Karlovy Vary voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Karlovy Varyan?

Lentoyhtiöt
Czech Airlines tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Prahaiin (saapuminen Prague Ruzyne PRG: n lentokentälle)
SAS - Scandinavian Airlines takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Praha (palvelevat Prague Ruzyne PRG: n lentokenttää)
Norwegian Air Shuttle käyttää lentoa lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Prahaiin (saapuminen Prague Ruzyne PRG: n lentokentälle)
Finnair tarjoaa lentoyhteyden Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Praha (palvelevat Prague Ruzyne PRG: n lentokenttää)
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Praha-Karlovy Vary (112 km)
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori FlixBus tarjoaa linja-autoliikennettä UAN Florenc Praha (Prague)in bussiterminaalista Prahaissa ja Karlovy Vary (Terminál)n linja-autoasemalta ( Tšekin Tasavalta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)