Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Kayseri

Suunnittele matkasi Helsinkiista Kayserian vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Kayserian vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Kayseri
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Kayseri

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2497 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Helsinki että Kayseri ?

Olet valinnut Kayseri seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Helsinki ja miten löytää paras Helsinki että Kayseri kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lennot päästä Kayseri. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Kayseri anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Kayseri tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Matkustaa Helsinki, lennot of Turkish Airlines ja Pegasus vie sinut Kayseri.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Kayserian?

Lentoyhtiöt
Turkish Airlines lentää lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Istanbuliin (saapuminen Ataturk IST: n lentokentälle) ja Ataturk IST: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Istanbul Centre, Turkki) osoitteesta Kayseri (palvelevat Kayseri ASR: n lentokenttää)
Pegasus takaa pyörimisen lähtevät Sabiha Gokcen SAW: n lentokentältä, joka sijaitsee 31 km: n päässä Istanbulin keskustasta Kayseriiin (saapuminen Kayseri ASR: n lentokentälle)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Kayseri

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Kayserian (Turkki) 2497 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Kayserian Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Istanbul ja Istanbul-Kayseri
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Turkish Airlines tai Pegasus: llä, joka vie sinut Kayserin lentokentälle (Kayseri, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)