Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Kazan lennot
Kazan
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta juna, lautta Pietari
Pietari
Matkusta lennot Kazan
Kazan
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta juna Moskova
Moskova
Matkusta lennot Kazan
Kazan
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Kazan?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Kazan ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Kazan, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Kazan väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Allegro, Russian Railways, VR, Finnair tai Rossiya) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Kazan välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Kazan-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Kazan sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Kazan lautalla

Helsinki ja Kazan välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Helsinki Kazan junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Kazan-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Kazan

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Kazan päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kazan ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Kazan -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Kazan

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Kazan
Venäjä
Etäisyys
1496 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Kazan lippuja
Etsi majoitusta Kazan
Suunnittele matkasi Helsinki Kazan helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Kazan helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Kazan välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Allegro, Russian Railways, VR, Finnair tai Rossiya, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Kazan välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Kazan välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Kazan?
Maisemat Helsinki ja Kazan väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Mukavuus Helsinki ja Kazan välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Kazan-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Helsinki-Kazan-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Kazan-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Kazan?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Kazan väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Kazan välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Hinnat Helsinki ja Kazan välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Kazan välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Kazan matkan suunnittelua.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Kazan välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Helsinki Kazan lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Kazan välillä on nopein tapa matkustaa 1496 km Helsinki ja Kazan välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Kazan sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Kazan matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Kazan voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Kazan välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Kazan?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Pasila
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Kazan saapumislentokentät

Kazan
Kartta
Etsi Helsinki Kazan lippuja
Etsi majoitusta Kazan

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Kazan välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Kazan ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Kazan väliselle matkallesi.

  • 1. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Kazan välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Kazan lähtöäsi.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Kazan. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Kazan.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Kazan väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Kazan ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Kazan

Lauttalipun hinta Helsinki Kazan voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Kazan suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Kazan välillä. Huomaa, että Helsinki ja Kazan välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Kazan johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Huomaa, että Helsinki ja Kazan välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Kazan välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Mukavuudet Helsinki Kazan kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Lautan lähtö- ja saapumisajat Helsinki ja Kazan välillä vaihtelevat vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. On suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat aikataulut lauttayhtiöltä ennen varauksen tekemistä.

Lauttayhtiöt Helsinki Kazan

St. Peter Line
St. Peter Line
Etsi Helsinki Kazan lautta lippuja

Junat Helsinki Kazan

Junalippu Helsinki Kazan kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Kazan. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Kazan välillä.

Helsinki ja Kazan välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippuja Helsinki Kazan voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Kazan. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki ja Kazan välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Helsinki Kazan

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Etsi Helsinki Kazan junaliput

Lennot Helsinki Kazan

Lentoyhtiöt Helsinki Kazan

Finnair
Finnair
Rossiya
Rossiya
S7 Airlines
S7 Airlines
Aeroflot
Aeroflot
Nordavia
Nordavia
Tatarstan
Tatarstan
Ural Airlines
Ural Airlines
Ak Bars Aero
Ak Bars Aero
Orenburg Airlines
Orenburg Airlines
Transaero Airlines
Transaero Airlines
NordStar Airlines
NordStar Airlines
Etsi lentoja Helsinki Kazan
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika