Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Keffallinia

Suunnittele matkasi Helsinkiista Keffalliniaan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Keffalliniaan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Keffallinia
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Keffallinia

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2465 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Helsinki että Keffallinia ?

Keffallinia on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Helsinki että Keffallinia kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lennot päästä Keffallinia. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Keffallinia anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Keffallinia tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot Finnair, Vueling Airlines, Blu-express tai Norwegian Air Shuttleista Keffallinia.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Keffalliniaan?

Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Roomaiin (saapuminen Fiumicino FCO: n lentokentälle)
Vueling Airlines takaa pyörimisen Fiumicino FCO: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Rooma Centre, Italia) osoitteesta Keffallinia (palvelevat Kefallinia EFL: n lentokenttää)
Finnair käyttää lentoa lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Roomaiin (saapuminen Fiumicino FCO: n lentokentälle)
Blu-express tarjoaa lentoyhteyden Fiumicino FCO: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Rooma Centre, Italia) osoitteesta Keffallinia (palvelevat Kefallinia EFL: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Keffallinia

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Keffalliniaan (Kreikka) 2465 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Keffalliniaan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Rooma ja Rooma-Keffallinia
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Roomaiin (Fiumicino Airport, IATA-koodi: FCO], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle tai Finnair.Roomaista ota toinen kone Vueling Airlines tai Blu-express: llä, joka vie sinut Kefallinian lentokentälle (Keffallinia, Kreikka).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)