Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Kööpenhamina lennot
Kööpenhamina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta bussi, lennot, juna Kööpenhamina
Kööpenhamina
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Kööpenhamina?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Kööpenhamina ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Kööpenhamina, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Kööpenhamina väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (SJ, Eurolines, Swebus, FlixBus tai Blue1) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Kööpenhamina välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Kööpenhamina-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Kööpenhamina sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Kööpenhamina lautalla

Helsinki ja Kööpenhamina välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Kööpenhamina

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Kööpenhamina, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Kööpenhamina junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Kööpenhamina-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Kööpenhamina

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Kööpenhamina päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kööpenhamina ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Kööpenhamina -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Kööpenhamina

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Kööpenhamina
Tanska
Etäisyys
883 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Kööpenhamina lippuja
Etsi majoitusta Kööpenhamina
Suunnittele matkasi Helsinki Kööpenhamina helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Kööpenhamina helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Kööpenhamina välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten SJ, Eurolines, Swebus, FlixBus tai Blue1, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Kööpenhamina välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Kööpenhamina välillä

Helsinki Kööpenhamina lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Kööpenhamina sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Kööpenhamina välillä on nopein tapa matkustaa 883 km Helsinki ja Kööpenhamina välillä.
Hinnat Lentoliput Helsinki Kööpenhamina voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Kööpenhamina matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Kööpenhamina välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Kööpenhamina?
Hinnat Bussiliput Helsinki Kööpenhamina ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Kööpenhamina (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Kööpenhamina väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Kööpenhamina välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Helsinki Kööpenhamina kulkevat 883 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Kööpenhamina.
Comfort Helsinki-Kööpenhamina-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Kööpenhamina?
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Kööpenhamina-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Helsinki ja Kööpenhamina välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Kööpenhamina ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Helsinki-Kööpenhamina-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Kööpenhamina-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Kööpenhamina?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Kööpenhamina välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Kööpenhamina väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Kööpenhamina välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Hinnat Helsinki ja Kööpenhamina välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Kööpenhamina välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Kööpenhamina matkan suunnittelua.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Kööpenhamina?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Kööpenhamina saapuminen linja-autoasemat

Kobenhavn
Kartta
Köbenhavns Lufthavn
Kartta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kartta

Kööpenhamina saapuminen asemat

København H
Kartta
Københavns Lufthavn Kastrup
Kartta
Österport
Kartta

Kööpenhamina saapumislentokentät

Copenhagen
Kartta
Etsi Helsinki Kööpenhamina lippuja
Etsi majoitusta Kööpenhamina

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Kööpenhamina välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Kööpenhamina ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Kööpenhamina väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Kööpenhamina väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Kööpenhamina viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Kööpenhamina-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Kööpenhamina.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Kööpenhamina välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Kööpenhamina välisellä matkallasi.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Kööpenhamina. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Kööpenhamina.

Lautta Helsinki Kööpenhamina

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Kööpenhamina välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Kööpenhamina kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Kööpenhamina välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Jotkin Helsinki ja Kööpenhamina välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttalipun hinta Helsinki Kööpenhamina voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Kööpenhamina suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Huomaa, että Helsinki ja Kööpenhamina välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Kööpenhamina kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttayhtiöt Helsinki Kööpenhamina

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Kööpenhamina lautta lippuja

Bussi Helsinki Kööpenhamina

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Kööpenhamina-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Kööpenhamina Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Kööpenhamina, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Kööpenhamina-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Helsinki ja Kööpenhamina väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Kööpenhamina vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Kööpenhamina Vivanodalla.

Helsinki ja Kööpenhamina välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Helsinki Kööpenhamina

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Kööpenhamina

Junat Helsinki Kööpenhamina

Junalippuja Helsinki Kööpenhamina voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Kööpenhamina. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki Kööpenhamina junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junalippu Helsinki Kööpenhamina kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Kööpenhamina. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Kööpenhamina välillä.

Helsinki ja Kööpenhamina välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Helsinki.

Junayhtiöt Helsinki Kööpenhamina

SJ
SJ
Etsi Helsinki Kööpenhamina junaliput

Lennot Helsinki Kööpenhamina

Lentoyhtiöt Helsinki Kööpenhamina

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Kööpenhamina
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika