Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Kuopio lennot, juna
Kuopio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot, juna Jyvaskyla
Jyvaskyla
Matkusta juna Kuopio
Kuopio
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Kuopio?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Kuopio ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Kuopio, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Kuopio väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Finnair, FlyBE tai VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Kuopio välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Kuopio-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Kuopio sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Kuopio junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Kuopio-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Kuopio

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Kuopio päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kuopio ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Kuopio -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Kuopio

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Kuopio
Suomi
Etäisyys
336 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Helsinki Kuopio lippuja
Etsi majoitusta Kuopio
Suunnittele matkasi Helsinki Kuopio helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Kuopio helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Kuopio välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Finnair, FlyBE tai VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Kuopio välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Kuopio välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Kuopio?
Saavutettavuus Helsinki tai Kuopio juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Kuopio välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Kuopio ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Helsinki-Kuopio-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Kuopio-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Kuopio lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Kuopio välillä on nopein tapa matkustaa 336 km Helsinki ja Kuopio välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Kuopio sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Kuopio voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Kuopio matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Kuopio välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Kuopio?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Kuopio saapuminen asemat

Kuopio
Kartta
Kuopio tavara
Kartta
Kurkimäki
Kartta
Toivala
Kartta
Airaksela
Kartta
Sorsasalo
Kartta

Kuopio saapumislentokentät

Kuopio
Kartta
Etsi Helsinki Kuopio lippuja
Etsi majoitusta Kuopio

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Kuopio välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Kuopio ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Kuopio väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Kuopio suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Kuopio lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Kuopio. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Kuopio, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Kuopio. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Kuopio.

Junat Helsinki Kuopio

Helsinki Kuopio junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Kuopio. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Kuopio välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Kuopio. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Kuopio välillä.

Junalippu Helsinki Kuopio kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Kuopio riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Kuopio ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Helsinki Kuopio

VR
VR
Etsi Helsinki Kuopio junaliput

Lennot Helsinki Kuopio

Lentoyhtiöt Helsinki Kuopio

Finnair
Finnair
FlyBE
FlyBE
Etsi lentoja Helsinki Kuopio

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika