Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Kuopio

Suunnittele matkasi Helsinkiista Kuopioan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Kuopioan vuonna kone, juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Kuopio
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Kuopio

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys336 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Kuopio ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Kuopio? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja junat mennä Kuopio alkaen Helsinki, säästät aikaa ja rahaa! Syötä matkustuspäiväsi vain Kuopio ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Helsinki, lennot tai junat of VR ja Finnair vie sinut Kuopio.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Kuopioan?

Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Kuopioiin (saapuminen Kuopio KUO: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Helsinki-Kuopio -juna lähtee Helsinkiin asemalta (0.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Kuopion asemaa saavuttaessa (0.4 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Kuopio

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Kuopioan (Suomi) 336 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Kuopio on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Kuopioiin (Kuopio Airport, IATA-koodi: KUO], jota hallinnoi Finnair.
Helsinki Kuopion juna on suora.
Junat VR: stä Kuopioiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Kuopioiin on Kuopion asemalla (0.4 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)