Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Lontoo lennot
Lontoo
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Bryssel
Bryssel
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Lontoo
Lontoo
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Amsterdam
Amsterdam
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Lontoo
Lontoo
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Lontoo?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Lontoo ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Lontoo, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Lontoo väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE tai British Airways) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Lontoo välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Lontoo-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Lontoo sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Lontoo lautalla

Helsinki ja Lontoo välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Lontoo

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Lontoo, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Lontoo junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Lontoo-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Lontoo

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Lontoo päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Lontoo ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Lontoo -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Lontoo

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Lontoo
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Etäisyys
1821 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Lontoo lippuja
Etsi majoitusta Lontoo
Suunnittele matkasi Helsinki Lontoo helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Lontoo helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Lontoo välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Eurostar, Blablabus, FlixBus, FlyBE tai British Airways, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Lontoo välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Lontoo välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Lontoo?
Palvelut junassa Helsinki ja Lontoo välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Lontoo ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Lontoo (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Lontoo väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Helsinki Lontoo kulkevat 1821 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Lontoo.
Comfort Helsinki-Lontoo-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Lontoo?
Saavutettavuus Helsinki tai Lontoo juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Maisemat Helsinki ja Lontoo väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Mukavuus Helsinki ja Lontoo välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Helsinki-Lontoo-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Lontoo-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Lontoo?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Lontoo väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Helsinki-Lontoo-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Lontoo suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Hinnat Helsinki ja Lontoo välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Lontoo välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Lontoo matkan suunnittelua.
Kesto Helsinki ja Lontoo välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Lontoo.
Helsinki Lontoo lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Lontoo sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Lontoo välillä on nopein tapa matkustaa 1821 km Helsinki ja Lontoo välillä.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Lontoo välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Lontoo voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Lontoo matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Lontoo?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Lontoo saapuminen linja-autoasemat

London Victoria Coach Station
Kartta

Lontoo saapuminen asemat

London St Pancras
Kartta

Lontoo saapumislentokentät

London City
Kartta
Gatwick
Kartta
Heathrow
Kartta
Luton
Kartta
Stansted
Kartta
Etsi Helsinki Lontoo lippuja
Etsi majoitusta Lontoo

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Lontoo välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Lontoo ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Lontoo väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Lontoo väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Lontoo viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Lontoo-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Lontoo.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Lontoo välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Lontoo välisellä matkallasi.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Lontoo välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Lontoo lähtöäsi.

Lautta Helsinki Lontoo

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Lontoo välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Lontoo kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Lontoo välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Lontoo välillä. Huomaa, että Helsinki ja Lontoo välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Lontoo johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Helsinki Lontoo voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Lontoo suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Huomaa, että Helsinki ja Lontoo välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Lontoo kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttayhtiöt Helsinki Lontoo

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Lontoo lautta lippuja

Bussi Helsinki Lontoo

Lähtöjen tiheys Lontoo Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Lontoo, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Lontoo vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Lontoo Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Lontoo-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Lontoo vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Lontoo liikennöivät bussit.

Useimmat Helsinki ja Lontoo väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Opiskelijat, seniorit ja lapset voivat saada alennuksia bussilipuista Helsinki Lontoo joillakin bussiyhtiöillä. Suosittelemme tarkistamaan tämän, kun etsit lippua Vivanodasta, ja muistathan ilmoittaa ikäsi. Sen jälkeen näet ikäryhmääsi koskevat hinnat.

Bussiyhtiöt Helsinki Lontoo

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Lontoo

Junat Helsinki Lontoo

Junalippuja Helsinki Lontoo voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Lontoo. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Lontoo. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Lontoo välillä.

Junalippu Helsinki Lontoo kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Lontoo riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Lontoo ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Helsinki ja Lontoo välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Helsinki.

Junayhtiöt Helsinki Lontoo

Eurostar
Eurostar
Etsi Helsinki Lontoo junaliput

Lennot Helsinki Lontoo

Lentoyhtiöt Helsinki Lontoo

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Lontoo
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika