Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Manchester lennot
Manchester
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Lontoo
Lontoo
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Manchester
Manchester
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Manchester
Manchester
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Manchester?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Manchester ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Manchester, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Manchester väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Virgin Trains, National Express, MegaBus, FlyBE tai KLM) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Manchester välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Manchester-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Manchester sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Manchester lautalla

Helsinki ja Manchester välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Manchester

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Manchester, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Manchester junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Manchester-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Manchester

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Manchester päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Manchester ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Manchester -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Manchester

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Manchester
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Etäisyys
1796 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Manchester lippuja
Etsi majoitusta Manchester
Suunnittele matkasi Helsinki Manchester helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Manchester helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Manchester välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Virgin Trains, National Express, MegaBus, FlyBE tai KLM, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Manchester välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Manchester välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Manchester?
Nopeus Junat Helsinki Manchester ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Helsinki ja Manchester välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Helsinki ja Manchester väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Helsinki-Manchester-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Manchester-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Manchester?
Hinnat Bussiliput Helsinki Manchester ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Manchester (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Manchester väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Manchester välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Helsinki Manchester kulkevat 1796 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Manchester.
Comfort Helsinki-Manchester-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Helsinki Manchester lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Manchester sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Manchester välillä on nopein tapa matkustaa 1796 km Helsinki ja Manchester välillä.
Hinnat Lentoliput Helsinki Manchester voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Manchester matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Manchester välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Manchester?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Manchester väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Manchester välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Joustavuus Helsinki ja Manchester välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Manchester matkan suunnittelua.
Hinnat Helsinki ja Manchester välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Manchester välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Manchester?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Manchester saapuminen linja-autoasemat

Manchester
Kartta
Manchester Airport
Kartta

Manchester saapuminen asemat

Manchester Piccadilly
Kartta

Manchester saapumislentokentät

Manchester International
Kartta
Etsi Helsinki Manchester lippuja
Etsi majoitusta Manchester

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Manchester välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Manchester ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Manchester väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Manchester väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Manchester viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Manchester-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Manchester.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Manchester. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Manchester.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Manchester välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Manchester lähtöäsi.

Lautta Helsinki Manchester

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Manchester välillä. Huomaa, että Helsinki ja Manchester välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Manchester johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Helsinki Manchester voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Manchester suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Mukavuudet Helsinki Manchester kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Jotkin Helsinki ja Manchester välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Manchester kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Manchester välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Helsinki ja Manchester välisellä lautalla, mutta on suositeltavaa tarkistaa lauttayhtiön erityisvaatimukset lemmikkieläinten kuljettamisesta ennen matkaa.

Lauttayhtiöt Helsinki Manchester

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Manchester lautta lippuja

Bussi Helsinki Manchester

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Manchester-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat Helsinki ja Manchester väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Manchester vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Manchester Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Manchester-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Manchester-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Helsinki-Manchester-bussien hinnat voivat vaihdella yhtiöstä, varausluokasta, matkustuspäivästä ja lähtöajasta riippuen. Käyttämällä Vivanodaa voit vertailla eri yhtiöiden hintoja yhdellä napsautuksella ennen varauksen tekemistä ja löytää parhaan tarjouksen.

Bussiyhtiöt Helsinki Manchester

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Etsi bussilippuja Helsinki Manchester

Junat Helsinki Manchester

Junalippu Helsinki Manchester kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Manchester välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Manchester. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki Manchester junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Manchester välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Manchester. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Manchester välillä.

Junayhtiöt Helsinki Manchester

Virgin Trains
Virgin Trains
Etsi Helsinki Manchester junaliput

Lennot Helsinki Manchester

Lentoyhtiöt Helsinki Manchester

FlyBE
FlyBE
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Blue1
Blue1
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Manchester
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika