Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Mariehamn

Suunnittele matkasi Helsinkiista Mariehamnan vuonna juna, lautta

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Mariehamnan vuonna lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Mariehamn
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Turku
Mariehamn
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Mariehamn

Kuljetusmuodotlautta, juna
etäisyys278 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Mariehamn ?

Olet valinnut Mariehamn seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Helsinki ja miten löytää paras Helsinki että Mariehamn kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lautta ja junat matkustaa Mariehamn alkaen Helsinki Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Mariehamn anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Helsinki, matkustat VR, Viking Line tai Tallinkilla junat tai lautta.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Mariehamnan?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Helsinki Olympia Terminalin sataman ja Mariehamnin välillä (Mariehamn, 0.9 km).
Viking Line-lautat tekevät rajan välillä Helsinki ja Mariehamn, jossa he palvelevat satamia Helsinki Olympia Terminal ja Mariehamn vastaavasti 1.6 km ja 0.9 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Helsinki-Turku -juna lähtee Helsinkiin asemalta (0.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Turkun asemaa saavuttaessa (0.9 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Mariehamn

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Mariehamnan (Suomi) 278 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Mariehamniin Helsinkiista.
Tulet Helsinki Olympia Terminalin satamaan 1.6 km de Helsinkiiin Tallink tai Viking Line-aluksella. Vene laittaa Mariehamnn satamaan 0.9 km: ta Mariehamnista. Suosittelemme, että tulet Helsinkiin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Mariehamnan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Turku ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Turkuiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Turkuiin on Turkun asemalla (0.9 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)