Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Milano lennot, bussi
Milano
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta bussi, lennot Varsova
Varsova
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Milano
Milano
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot München
München
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Milano
Milano
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Milano?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Milano ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Milano, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Milano väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, Russian Railways, Blablabus, FlixBus tai Swiss International Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Milano välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Milano-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Milano sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Milano

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Milano, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Milano junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Milano-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Milano

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Milano päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Milano ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Milano -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Milano

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Etäisyys
1937 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja bussi.
Etsi Helsinki Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano
Suunnittele matkasi Helsinki Milano helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Milano helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Milano välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, Russian Railways, Blablabus, FlixBus tai Swiss International Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Milano välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Milano välillä

Helsinki Milano lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Milano sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Milano välillä on nopein tapa matkustaa 1937 km Helsinki ja Milano välillä.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Milano välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Milano voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Milano matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Milano?
Palvelut junassa Helsinki ja Milano välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Milano ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Milano (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Milano väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Helsinki Milano kulkevat 1937 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Milano.
Comfort Helsinki-Milano-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Milano?
Saavutettavuus Helsinki tai Milano juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Helsinki Milano ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Helsinki ja Milano välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Joustavuus Helsinki-Milano-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Milano-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Milano?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Milano saapuminen linja-autoasemat

Milan autostazione
Kartta

Milano saapuminen asemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano saapumislentokentät

Linate
Kartta
Malpensa
Kartta
Etsi Helsinki Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Milano välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Milano ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Milano väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Milano. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Milano.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Milano väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Milano viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Milano-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Milano.
  • 3. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Milano suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Milano lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.

Bussi Helsinki Milano

Helsinki ja Milano välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Helsinki ja Milano väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Milano vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Milano Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Milano-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat bussiyhtiöt sallivat matkustajien syödä tai juoda Helsinki-Milano-busseissa, jotkut tarjoavat jopa välipalapalvelun, josta voit ostaa juoman tai voileivän. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kunkin yhtiön erityiset säännöt ennen matkaa.

Helsinki-Milano-bussiliput ovat usein halvempia, jos ostat ne etukäteen, varsinkin jos varaat ne useita viikkoja etukäteen. Jotkut bussiyhtiöt tarjoavat kuitenkin myös viime hetken tarjouksia täyttääkseen jäljellä olevat paikat.

Bussiyhtiöt Helsinki Milano

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Milano

Junat Helsinki Milano

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Milano. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Milano välillä.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Milano välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Helsinki Milano kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Milano. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki ja Milano väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Helsinki ja Milano välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Helsinki Milano

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
Etsi Helsinki Milano junaliput

Lennot Helsinki Milano

Lentoyhtiöt Helsinki Milano

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Helsinki Milano

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika