Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Milos lennot
Milos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Matkusta lautta Milos
Milos
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Milos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Milos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Milos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Milos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Olympic Air, Aegean Airlines, Finnair, Aegean Speed Lines tai LANE Sea Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Milos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Milos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Milos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Milos lautalla

Helsinki ja Milos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Milos

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Milos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Milos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Milos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Milos

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Milos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
2605 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Milos lippuja
Etsi majoitusta Milos
Suunnittele matkasi Helsinki Milos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Milos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Milos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Olympic Air, Aegean Airlines, Finnair, Aegean Speed Lines tai LANE Sea Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Milos välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Milos välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Milos?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Milos välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Milos välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Helsinki Milos lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Milos välillä on nopein tapa matkustaa 2605 km Helsinki ja Milos välillä.
Hinnat Lentoliput Helsinki Milos voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Milos?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Milos saapumissatamat

Milos
Kartta
Milos
Kartta

Milos saapumislentokentät

Milos
Kartta
Etsi Helsinki Milos lippuja
Etsi majoitusta Milos

Lautta Helsinki Milos

Huomaa, että Helsinki ja Milos välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Milos välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Milos kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Milos välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttayhtiöt Helsinki Milos

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Zante Ferries
Zante Ferries
Etsi Helsinki Milos lautta lippuja

Lennot Helsinki Milos

Lentoyhtiöt Helsinki Milos

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Helsinki Milos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika