Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Milos

Suunnittele matkasi Helsinkiista Milosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Milosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Milos
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Ateena
Milos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Milos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys2605 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Milos ?

Milos on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Helsinki että Milos kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja lautta mennä Milos alkaen Helsinki, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Milos ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Milos tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Aegean Airlines, Olympic Air, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Aigaion Pelagos tai Finnairista Milos.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Milosan?

Lentoyhtiöt
Aegean Airlines tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Finnair takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää)
Olympic Air käyttää lentoa lähtevät Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä, joka sijaitsee 21 km: n päässä Ateenain keskustasta Milosiin (saapuminen Milos MLO: n lentokentälle)
Norwegian Air Shuttle tarjoaa lentoyhteyden Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Athens Piraeus E6in sataman ja Milosin välillä (Milos, 2.9 km).
Aegean Speed Lines-lautat tekevät rajan välillä Ateena ja Milos, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E1 ja Milos vastaavasti 9.1 km ja 3.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Sea Jets-alukset käyttävät meriliikennettä Athens Piraeus E1in sataman ja Milosin välillä (Milos, 3.2 km).
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen välillä Ateena ja Milos, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E1 ja Milos vastaavasti 9.1 km ja 3.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Zante Ferries-lautat tekevät rajan Athens Piraeus E6in sataman ja Milosin välillä (Milos, 2.9 km).

Kaikki liikennemuodot Helsinki Milos

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Milosan (Kykladien saaret, Kreikka) 2605 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Milosan Helsinkiista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Helsinki-Ateena ja Ateena-Milos
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Aegean Airlines, Finnair tai Norwegian Air Shuttle.Ateenaista ota toinen kone Olympic Air: llä, joka vie sinut Milosn lentokentälle (Milos, Kreikka).
Ei ole Helsinkiin Milosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Milos.
Tulet Athens Piraeus E1in satamaan 9.1 km de Ateenaiin Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, Sea Jets, LANE Sea Line tai Zante Ferries-aluksella. Vene laittaa Milosn satamaan 3.2 km: ta Milosista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)