Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan München lennot
München
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Praha
Praha
Matkusta bussi, kimppakyytiä München
München
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki München?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta München ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki München, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja München väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (DeinBus, IC Bus, FlixBus, Czech Airlines tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja München välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-München-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki München sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki München

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki München, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki München

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja München päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä München ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki München -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki München

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
München
Saksa
Baijeri
Etäisyys
1589 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki München lippuja
Etsi majoitusta München
Suunnittele matkasi Helsinki München helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki München helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja München välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten DeinBus, IC Bus, FlixBus, Czech Airlines tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja München välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja München välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki München?
Hinnat Bussiliput Helsinki München ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput München (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja München väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja München välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Helsinki-München-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki München kulkevat 1589 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat München.
Helsinki München lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja München välillä on nopein tapa matkustaa 1589 km Helsinki ja München välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki München sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki München voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset München matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja München välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun München?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

München saapuminen linja-autoasemat

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta
München Flughafen
Kartta
Munich central bus station
Kartta
Munich Airport
Kartta
München Flughafen FJS
Kartta

München saapumislentokentät

Franz Josef Strauss
Kartta
Etsi Helsinki München lippuja
Etsi majoitusta München

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja München välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki München ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja München väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki München. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan München.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja München välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen München lähtöäsi.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki München. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä München, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Bussi Helsinki München

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-München-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - München vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi München liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-München vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - München Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja München väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-München-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-München-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Helsinki München

DeinBus
DeinBus
IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Etsi bussilippuja Helsinki München

Lennot Helsinki München

Lentoyhtiöt Helsinki München

Czech Airlines
Czech Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Etsi lentoja Helsinki München
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika