Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Napoli lennot
Napoli
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Rooma
Rooma
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Napoli
Napoli
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Pula
Pula
Matkusta kimppakyytiä, bussi Napoli
Napoli
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Napoli?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Napoli ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Napoli, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Napoli väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Blablabus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Napoli välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Napoli-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Napoli sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Napoli

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Napoli, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Napoli junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Napoli-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Napoli

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Napoli päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Napoli ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Napoli -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Napoli

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Napoli
Italia
Campania
Etäisyys
2272 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli
Suunnittele matkasi Helsinki Napoli helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Napoli helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Napoli välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Blablabus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Napoli välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Napoli välillä

Helsinki Napoli lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Napoli välillä on nopein tapa matkustaa 2272 km Helsinki ja Napoli välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Napoli sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Napoli välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Napoli matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Napoli voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Napoli?
Mukavuus Helsinki ja Napoli välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Napoli ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Helsinki ja Napoli väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Helsinki-Napoli-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Napoli-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Napoli?
Palvelut junassa Helsinki ja Napoli välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Napoli väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Napoli ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Napoli (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Helsinki-Napoli-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Napoli kulkevat 2272 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Napoli.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Napoli?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Napoli saapuminen linja-autoasemat

Naples
Kartta
Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS)
Kartta

Napoli saapuminen asemat

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartta
Barra
Kartta
Napoli Porta Nolana
Kartta
Ponticelli
Kartta
Vesuvio - De Meis
Kartta
Via Gianturco
Kartta

Napoli saapumislentokentät

Naples
Kartta
Etsi Helsinki Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Napoli välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Napoli ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Napoli väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Napoli. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Napoli.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Napoli väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Napoli ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Napoli välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Napoli lähtöäsi.

Bussi Helsinki Napoli

Lähtöjen tiheys Napoli Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Napoli, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Napoli väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Helsinki ja Napoli välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Napoli-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Napoli vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Napoli Vivanodalla.

Useimmat bussiyhtiöt sallivat matkustajien syödä tai juoda Helsinki-Napoli-busseissa, jotkut tarjoavat jopa välipalapalvelun, josta voit ostaa juoman tai voileivän. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kunkin yhtiön erityiset säännöt ennen matkaa.

Bussiyhtiöt Helsinki Napoli

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Etsi bussilippuja Helsinki Napoli

Junat Helsinki Napoli

Junalippu Helsinki Napoli kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Napoli. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Napoli välillä.

Junalippuja Helsinki Napoli voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Napoli välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Helsinki ja Napoli välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Helsinki ja Napoli väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Junayhtiöt Helsinki Napoli

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Etsi Helsinki Napoli junaliput

Lennot Helsinki Napoli

Lentoyhtiöt Helsinki Napoli

Wizzair
Wizzair
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Helsinki Napoli

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika