Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Oslo lennot
Oslo
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta bussi, lennot, juna Oslo
Oslo
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Oslo?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Oslo ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Oslo, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Oslo väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (SJ, FlixBus, Swebus, Blue1 tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Oslo välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Oslo-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Oslo sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Oslo lautalla

Helsinki ja Oslo välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Oslo

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Oslo, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Oslo junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Oslo-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Oslo

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Oslo päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Oslo ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Oslo -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Oslo

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Oslo
Norja
Etäisyys
787 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Oslo lippuja
Etsi majoitusta Oslo
Suunnittele matkasi Helsinki Oslo helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Oslo helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Oslo välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten SJ, FlixBus, Swebus, Blue1 tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Oslo välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Oslo välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Oslo?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Oslo väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Oslo ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Oslo (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Oslo välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Helsinki-Oslo-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Oslo kulkevat 787 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Oslo.
Helsinki Oslo lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Oslo välillä on nopein tapa matkustaa 787 km Helsinki ja Oslo välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Oslo sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Oslo matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Oslo voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Oslo välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Oslo?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Oslo välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Mukavuus Helsinki-Oslo-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Oslo suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Hinnat Helsinki ja Oslo välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Oslo välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Kesto Helsinki ja Oslo välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Oslo.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Oslo?
Nopeus Junat Helsinki Oslo ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Helsinki ja Oslo väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Oslo-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Helsinki-Oslo-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Oslo-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Oslo?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Oslo saapuminen linja-autoasemat

Oslo bstn Galleriet
Kartta

Oslo saapuminen asemat

Oslo S
Kartta

Oslo saapumislentokentät

Oslo Gardermoen
Kartta
Sandefjord
Kartta
Etsi Helsinki Oslo lippuja
Etsi majoitusta Oslo

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Oslo välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Oslo ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Oslo väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Oslo suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Oslo lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Oslo välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Oslo lähtöäsi.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Oslo väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Oslo ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Oslo

Lauttalipun hinta Helsinki Oslo voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Oslo suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Huomaa, että Helsinki ja Oslo välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Oslo välillä. Huomaa, että Helsinki ja Oslo välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Oslo johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Mukavuudet Helsinki Oslo kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Oslo välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lautan lähtö- ja saapumisajat Helsinki ja Oslo välillä vaihtelevat vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. On suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat aikataulut lauttayhtiöltä ennen varauksen tekemistä.

Lauttayhtiöt Helsinki Oslo

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Oslo lautta lippuja

Bussi Helsinki Oslo

Helsinki ja Oslo välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Oslo vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Oslo liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Oslo-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Helsinki ja Oslo väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Oslo vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Oslo Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Oslo-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Helsinki Oslo

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Etsi bussilippuja Helsinki Oslo

Junat Helsinki Oslo

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Oslo. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Oslo välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Oslo riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Oslo ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Oslo. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Helsinki Oslo kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Oslo välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Helsinki ja Oslo väliseen junaan on mahdollista varata erityinen istumapaikka. Yhtiöstä riippuen tämä palvelu voi olla maksullinen. Istumapaikat voi varata verkossa tai aseman lipputoimistosta.

Junayhtiöt Helsinki Oslo

SJ
SJ
Etsi Helsinki Oslo junaliput

Lennot Helsinki Oslo

Lentoyhtiöt Helsinki Oslo

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Etsi lentoja Helsinki Oslo

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika