Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Pariisi lennot
Pariisi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Bryssel
Bryssel
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Pariisi
Pariisi
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Lontoo
Lontoo
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Pariisi
Pariisi
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Pariisi?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Pariisi ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Pariisi, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Pariisi väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Thalys, Izy, SNCF, ALSA tai Eurolines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Pariisi välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Pariisi-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Pariisi sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Pariisi lautalla

Helsinki ja Pariisi välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Pariisi

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Pariisi, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Pariisi junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Pariisi-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Pariisi

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Pariisi päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Pariisi ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Pariisi -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Pariisi

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Pariisi
Ranska
Ile-de-France
Etäisyys
1909 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Pariisi lippuja
Etsi majoitusta Pariisi
Suunnittele matkasi Helsinki Pariisi helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Pariisi helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Pariisi välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Thalys, Izy, SNCF, ALSA tai Eurolines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Pariisi välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Pariisi välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Pariisi?
Mukavuus Helsinki-Pariisi-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Pariisi suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Pariisi väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kesto Helsinki ja Pariisi välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Pariisi.
Hinnat Helsinki ja Pariisi välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Pariisi välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Pariisi matkan suunnittelua.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Pariisi?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Pariisi väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Pariisi ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Pariisi (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Pariisi välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Helsinki Pariisi kulkevat 1909 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Pariisi.
Comfort Helsinki-Pariisi-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Pariisi?
Mukavuus Helsinki ja Pariisi välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Pariisi ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Helsinki ja Pariisi väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Helsinki-Pariisi-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Pariisi-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Helsinki Pariisi lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Pariisi sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Pariisi välillä on nopein tapa matkustaa 1909 km Helsinki ja Pariisi välillä.
Turvatarkastukset Pariisi matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Pariisi voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Pariisi välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Pariisi?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Pariisi saapuminen linja-autoasemat

Paris Galliéni
Kartta
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartta
Paris-Bercy
Kartta
Paris Quai de Bercy
Kartta
Orly Sud
Kartta
Paris Bercy (centre ville)
Kartta
Bibliothèque François Mitterrand
Kartta
Paris-La Défense
Kartta
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartta
Paris Marne La Vallée
Kartta

Pariisi saapuminen asemat

Paris-Nord
Kartta
Gare-du-Nord
Kartta
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartta
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartta

Pariisi saapumislentokentät

Paris Charles De Gaulle
Kartta
Paris Orly
Kartta
Beauvais-Tille
Kartta
Etsi Helsinki Pariisi lippuja
Etsi majoitusta Pariisi

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Pariisi välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Pariisi ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Pariisi väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Pariisi. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Pariisi, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Pariisi väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Pariisi ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Pariisi välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Pariisi välisellä matkallasi.

Lautta Helsinki Pariisi

Huomaa, että Helsinki ja Pariisi välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lauttalipun hinta Helsinki Pariisi voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Pariisi suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Pariisi kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Pariisi välillä. Huomaa, että Helsinki ja Pariisi välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Pariisi johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Pariisi välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Jotkin Helsinki ja Pariisi välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttayhtiöt Helsinki Pariisi

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Pariisi lautta lippuja

Bussi Helsinki Pariisi

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Pariisi vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Pariisi Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Pariisi väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Pariisi Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Pariisi, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Pariisi-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Pariisi-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Helsinki ja Pariisi välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Helsinki Pariisi

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Helsinki Pariisi

Junat Helsinki Pariisi

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Pariisi. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Helsinki Pariisi kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki Pariisi junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Pariisi riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Pariisi ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Helsinki Pariisi voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Pariisi. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Pariisi välillä.

Junayhtiöt Helsinki Pariisi

Thalys
Thalys
Izy
Izy
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
Etsi Helsinki Pariisi junaliput

Lennot Helsinki Pariisi

Lentoyhtiöt Helsinki Pariisi

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
British Airways
British Airways
NextJet
NextJet
Air France
Air France
Smart Wings
Smart Wings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Helsinki Pariisi

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika