Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Pisa lennot
Pisa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Pisa
Pisa
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Pisa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Pisa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Pisa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Pisa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Finnair, Czech Airlines, Norwegian Air Shuttle, Tallink tai St. Peter Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Pisa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Pisa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Pisa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Pisa lautalla

Helsinki ja Pisa välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Pisa

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Pisa päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Pisa ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Pisa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Pisa

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Pisa
Italia
Toscana
Etäisyys
2073 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa
Suunnittele matkasi Helsinki Pisa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Pisa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Pisa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Finnair, Czech Airlines, Norwegian Air Shuttle, Tallink tai St. Peter Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Pisa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Pisa välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Pisa?
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Pisa väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Pisa välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Mukavuus Helsinki-Pisa-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Pisa suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Joustavuus Helsinki ja Pisa välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Pisa matkan suunnittelua.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Pisa välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Kesto Helsinki ja Pisa välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Pisa.
Helsinki Pisa lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Pisa välillä on nopein tapa matkustaa 2073 km Helsinki ja Pisa välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Pisa sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Pisa voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Pisa matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Pisa välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Pisa?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Pisa saapumislentokentät

Gal Galilei
Kartta
Etsi Helsinki Pisa lippuja
Etsi majoitusta Pisa

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Pisa välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Pisa ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Pisa väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Pisa. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Pisa.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Pisa. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Pisa, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Pisa väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Pisa ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Lautta Helsinki Pisa

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Pisa kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Huomaa, että Helsinki ja Pisa välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Pisa välillä. Huomaa, että Helsinki ja Pisa välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Pisa johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Jotkin Helsinki ja Pisa välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Pisa kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Pisa välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Pisa välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttayhtiöt Helsinki Pisa

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Etsi Helsinki Pisa lautta lippuja

Lennot Helsinki Pisa

Lentoyhtiöt Helsinki Pisa

Finnair
Finnair
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Helsinki Pisa
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika