Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Pori

Suunnittele matkasi Helsinkiista Porian vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Porian vuonna kone, juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Pori
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Pori

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys224 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Pori ?

Suunnittelet matkaa Helsinki että Pori ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Helsinki Pori? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat junat ja lennot päästä Pori. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Pori anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja junat VR tai FlyBEista Pori.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Porian?

Lentoyhtiöt
FlyBE tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Poriiin (saapuminen Pori POR: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Helsinki-Pori -juna lähtee Helsinkiin asemalta (0.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Porin asemaa saavuttaessa (1 km keskustasta)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Pori

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Porian (Suomi) 224 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Pori on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Poriiin (Pori Airport, IATA-koodi: POR], jota hallinnoi FlyBE.
Helsinki Porin juna on suora.
Junat VR: stä Poriiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Poriiin on Porin asemalla (1 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)