Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Praha bussi, lennot
Praha
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Berliini
Berliini
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Praha
Praha
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta bussi, lautta Riika
Riika
Matkusta lennot, bussi Praha
Praha
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Praha?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Praha ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Praha, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Praha väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, Russian Railways, FlixBus, Hellö tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Praha välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Praha-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Praha sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Praha lautalla

Helsinki ja Praha välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Praha

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Praha, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Praha junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Praha-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Praha

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Praha päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Praha ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Praha -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Praha

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Praha
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
1302 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi ja lennot.
Etsi Helsinki Praha lippuja
Etsi majoitusta Praha
Suunnittele matkasi Helsinki Praha helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Praha helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Praha välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, Russian Railways, FlixBus, Hellö tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Praha välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Praha välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Praha?
Mukavuus Helsinki-Praha-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Praha suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Praha väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Kesto Helsinki ja Praha välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Praha.
Joustavuus Helsinki ja Praha välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Praha matkan suunnittelua.
Hinnat Helsinki ja Praha välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Praha?
Nopeus Junat Helsinki Praha ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Praha juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Praha välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Helsinki-Praha-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Praha-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Praha?
Palvelut junassa Helsinki ja Praha välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Praha ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Praha (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Praha väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Praha-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Praha kulkevat 1302 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Praha.
Helsinki Praha lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Praha välillä on nopein tapa matkustaa 1302 km Helsinki ja Praha välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Praha sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Praha välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Praha voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Praha matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Praha?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Hansa Terminal
Kartta
Helsinki West Terminal
Kartta
Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Praha saapuminen linja-autoasemat

UAN Florenc Praha (Prague)
Kartta
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Kartta
Prague Main Railway Station
Kartta

Praha saapuminen asemat

Prague hlavní nádraží
Kartta
Prague Holesovice
Kartta

Praha saapumislentokentät

Prague Ruzyne
Kartta
Etsi Helsinki Praha lippuja
Etsi majoitusta Praha

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Praha välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Praha ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Praha väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Praha suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Praha lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Praha välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Praha välisellä matkallasi.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Praha. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Praha.

Lautta Helsinki Praha

Mukavuudet Helsinki Praha kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Praha kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Praha välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttalipun hinta Helsinki Praha voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Praha suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Praha välillä. Huomaa, että Helsinki ja Praha välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Praha johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Praha välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Helsinki ja Praha välisellä lautalla on tarjolla aktiviteetteja, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkihuone, rentoutumisalueita ja panoraamanäkymät merelle. Lisäaktiviteetit voivat vaihdella lauttayhtiön ja sesongin mukaan.

Lauttayhtiöt Helsinki Praha

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Finnlines
Finnlines
Etsi Helsinki Praha lautta lippuja

Bussi Helsinki Praha

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Praha vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Praha Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Praha Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Praha, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Praha-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Helsinki ja Praha välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Praha-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Helsinki-Praha-bussiliput ovat usein halvempia, jos ostat ne etukäteen, varsinkin jos varaat ne useita viikkoja etukäteen. Jotkut bussiyhtiöt tarjoavat kuitenkin myös viime hetken tarjouksia täyttääkseen jäljellä olevat paikat.

Bussiyhtiöt Helsinki Praha

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Helsinki Praha

Junat Helsinki Praha

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Praha välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Praha. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Helsinki Praha voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Helsinki Praha junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Praha. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Praha välillä.

Helsinki ja Praha välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Helsinki Praha

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Russian Railways
Russian Railways
Etsi Helsinki Praha junaliput

Lennot Helsinki Praha

Lentoyhtiöt Helsinki Praha

Finnair
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
OLT Express
OLT Express
Etsi lentoja Helsinki Praha

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika