Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Preveza

Suunnittele matkasi Helsinkiista Prevezaan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Prevezaan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Preveza
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Preveza

Kuljetusmuodotkone
etäisyys2377 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Helsinki että Preveza ?

Preveza on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Helsinki että Preveza kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lennot päästä Preveza. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Preveza anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Preveza tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Helsinki, matkustat Aegean Airlines, Finnair tai Norwegian Air Shuttleilla lennot.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Helsinkiista Prevezaan?

Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Aegean Airlines tarjoaa seuraavat kierrokset: Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää) ja lähtevät Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä, joka sijaitsee 21 km: n päässä Ateenain keskustasta Prevezaiin (saapuminen Aktion PVK: n lentokentälle)
Finnair käyttää lentoa Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Preveza (palvelevat Aktion PVK: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Helsinki Preveza

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Prevezaan (Kreikka) 2377 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Suora lento Helsinki> Preveza on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Prevezaiin (Aktion Airport, IATA-koodi: PVK], jota hallinnoi Finnair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)