Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Rhodes lennot
Rhodes
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Kos
Kos
Matkusta lautta Rhodes
Rhodes
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Matkusta lautta Rhodes
Rhodes
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rhodes?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Rhodes ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Rhodes, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Rhodes väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Rhodes välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Rhodes-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Rhodes sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Rhodes lautalla

Helsinki ja Rhodes välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Rhodes

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Rhodes päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rhodes ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Rhodes -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Rhodes

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Rhodes
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
2649 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Rhodes lippuja
Etsi majoitusta Rhodes
Suunnittele matkasi Helsinki Rhodes helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Rhodes helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Rhodes välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Rhodes välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Rhodes välillä

Helsinki Rhodes lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Rhodes sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Rhodes välillä on nopein tapa matkustaa 2649 km Helsinki ja Rhodes välillä.
Turvatarkastukset Rhodes matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Rhodes voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Rhodes välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Rhodes?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Rhodes välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Rhodes väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Hinnat Helsinki ja Rhodes välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Rhodes välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Joustavuus Helsinki ja Rhodes välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Rhodes matkan suunnittelua.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Rhodes?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Rhodes saapumissatamat

Rhodes
Kartta

Rhodes saapumislentokentät

Diagoras
Kartta
Etsi Helsinki Rhodes lippuja
Etsi majoitusta Rhodes

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Rhodes välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Rhodes ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Rhodes väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Rhodes suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Rhodes lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Rhodes väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Rhodes viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Rhodes-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Rhodes.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Rhodes välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Rhodes lähtöäsi.

Lautta Helsinki Rhodes

Lauttalipun hinta Helsinki Rhodes voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Rhodes suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Rhodes kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Rhodes välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Rhodes välillä. Huomaa, että Helsinki ja Rhodes välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Rhodes johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Rhodes kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Huomaa, että Helsinki ja Rhodes välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lautan lähtö- ja saapumisajat Helsinki ja Rhodes välillä vaihtelevat vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. On suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat aikataulut lauttayhtiöltä ennen varauksen tekemistä.

Lauttayhtiöt Helsinki Rhodes

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Etsi Helsinki Rhodes lautta lippuja

Lennot Helsinki Rhodes

Lentoyhtiöt Helsinki Rhodes

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Etsi lentoja Helsinki Rhodes
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika