Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Rimini lennot
Rimini
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Venetsia
Venetsia
Matkusta kimppakyytiä, bussi Rimini
Rimini
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Rooma
Rooma
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Rimini
Rimini
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rimini?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Rimini ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Rimini, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Rimini väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Allegro, Russian Railways, VR, FlixBus tai Blue1) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Rimini välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Rimini-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Rimini sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Rimini lautalla

Helsinki ja Rimini välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Rimini

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Rimini, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Rimini junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Rimini-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Rimini

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Rimini päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rimini ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Rimini -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Rimini

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Rimini
Italia
Emilia-Romagna
Etäisyys
1972 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Rimini lippuja
Etsi majoitusta Rimini
Suunnittele matkasi Helsinki Rimini helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Rimini helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Rimini välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Allegro, Russian Railways, VR, FlixBus tai Blue1, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Rimini välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Rimini välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Rimini?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Rimini väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Rimini välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Rimini ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rimini (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Helsinki Rimini kulkevat 1972 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rimini.
Comfort Helsinki-Rimini-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Rimini?
Maisemat Helsinki ja Rimini väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Helsinki Rimini ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Rimini juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Helsinki-Rimini-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Rimini-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Rimini?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Rimini väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Helsinki-Rimini-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Rimini suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Hinnat Helsinki ja Rimini välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Rimini välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Rimini matkan suunnittelua.
Kesto Helsinki ja Rimini välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Rimini.
Helsinki Rimini lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Rimini sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Rimini välillä on nopein tapa matkustaa 1972 km Helsinki ja Rimini välillä.
Turvatarkastukset Rimini matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Rimini välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Rimini voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Rimini?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Pasila
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Rimini saapuminen linja-autoasemat

Rimini Annibale Fada
Kartta

Rimini saapuminen asemat

Rimini
Kartta

Rimini saapumislentokentät

Miramare
Kartta
Etsi Helsinki Rimini lippuja
Etsi majoitusta Rimini

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Rimini välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Rimini ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Rimini väliselle matkallesi.

  • 1. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Rimini välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Rimini lähtöäsi.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Rimini väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Rimini viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Rimini-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Rimini.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Rimini. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Rimini.

Lautta Helsinki Rimini

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Rimini välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Huomaa, että Helsinki ja Rimini välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Jotkin Helsinki ja Rimini välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Rimini välillä. Huomaa, että Helsinki ja Rimini välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Rimini johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Rimini kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Rimini välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttalipun hinta Helsinki Rimini voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Rimini suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Lauttayhtiöt Helsinki Rimini

St. Peter Line
St. Peter Line
Etsi Helsinki Rimini lautta lippuja

Bussi Helsinki Rimini

Helsinki ja Rimini välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Rimini vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Rimini Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Rimini vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Rimini liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Rimini Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rimini, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Rimini-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Helsinki ja Rimini väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Helsinki Rimini

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Rimini

Junat Helsinki Rimini

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Rimini. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Rimini välillä.

Junalippuja Helsinki Rimini voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Rimini riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Rimini ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Rimini. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Rimini välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Helsinki Rimini kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Helsinki Rimini

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Trenitalia
Trenitalia
Etsi Helsinki Rimini junaliput

Lennot Helsinki Rimini

Lentoyhtiöt Helsinki Rimini

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Rossiya
Rossiya
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Aeroflot
Aeroflot
Ural Airlines
Ural Airlines
Darwin Airline
Darwin Airline
Etsi lentoja Helsinki Rimini

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika