Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta lennot Pula
Pula
Matkusta bussi, kimppakyytiä Rovinj
Rovinj
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Wien
Wien
Matkusta bussi, kimppakyytiä Rovinj
Rovinj
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Praha
Praha
Matkusta bussi, kimppakyytiä Rovinj
Rovinj
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rovinj?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Rovinj ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Rovinj, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Rovinj väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Rovinj välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Rovinj-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Rovinj sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Rovinj

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Rovinj, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Rovinj

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Rovinj päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rovinj ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Rovinj -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Rovinj

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Rovinj
Kroatia
Istria
Etäisyys
1837 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Rovinj lippuja
Etsi majoitusta Rovinj
Suunnittele matkasi Helsinki Rovinj helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Rovinj helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Rovinj välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Rovinj välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Rovinj välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Rovinj?
Palvelut junassa Helsinki ja Rovinj välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Rovinj ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rovinj (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Helsinki-Rovinj-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Rovinj kulkevat 1837 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rovinj.
Helsinki Rovinj lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Rovinj välillä on nopein tapa matkustaa 1837 km Helsinki ja Rovinj välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Rovinj sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Rovinj välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Rovinj voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Rovinj?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Rovinj saapuminen linja-autoasemat

Rovinj
Kartta
Etsi Helsinki Rovinj lippuja
Etsi majoitusta Rovinj

Bussi Helsinki Rovinj

Useimmat Helsinki ja Rovinj väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Rovinj vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Rovinj liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Rovinj-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Lähtöjen tiheys Rovinj Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rovinj, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Helsinki Rovinj

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Rovinj

Lennot Helsinki Rovinj

Lentoyhtiöt Helsinki Rovinj

Czech Airlines
Czech Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Etsi lentoja Helsinki Rovinj

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika