Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Samos lennot
Samos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Matkusta lautta Samos
Samos
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Samos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Samos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Samos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Samos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Olympic Air, Aegean Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Hellenic Seaways) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Samos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Samos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Samos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Samos lautalla

Helsinki ja Samos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Helsinki Samos

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Samos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Samos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Samos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Samos

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Samos
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
2497 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Samos lippuja
Etsi majoitusta Samos
Suunnittele matkasi Helsinki Samos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Samos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Samos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Olympic Air, Aegean Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Hellenic Seaways, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Samos välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Samos välillä

Helsinki Samos lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Samos sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Samos matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Samos?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Helsinki ja Samos välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Helsinki ja Samos välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Samos?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Samos saapumissatamat

Samos
Kartta

Samos saapumislentokentät

Samos
Kartta
Etsi Helsinki Samos lippuja
Etsi majoitusta Samos

Lautta Helsinki Samos

Lauttalipun hinta Helsinki Samos voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Samos suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Auton ottaminen mukaan Helsinki Samos kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Samos välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Jotkin Helsinki ja Samos välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttayhtiöt Helsinki Samos

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Etsi Helsinki Samos lautta lippuja

Lennot Helsinki Samos

Lentoyhtiöt Helsinki Samos

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Helsinki Samos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika