Helsinki
Matkusta suoraan Skiathos lennot
Skiathos
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Skiathos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Skiathos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Skiathos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Skiathos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Olympic Air, Aegean Airlines tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Skiathos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Skiathos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Skiathos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lennot Helsinki Skiathos

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Skiathos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Skiathos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Skiathos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Skiathos

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
2338 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Skiathos lippuja
Etsi majoitusta Skiathos
Suunnittele matkasi Helsinki Skiathos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Skiathos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Skiathos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Olympic Air, Aegean Airlines tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Skiathos välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Skiathos?

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Skiathos saapumislentokentät

Skiathos
Kartta
Etsi Helsinki Skiathos lippuja
Etsi majoitusta Skiathos

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Skiathos välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Skiathos ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Skiathos väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Skiathos väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Skiathos viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Skiathos-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Skiathos.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Skiathos. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Skiathos, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Skiathos. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Skiathos.

Lennot Helsinki Skiathos

Lentoyhtiöt Helsinki Skiathos

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Czech Airlines
Czech Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Smart Wings
Smart Wings
Etsi lentoja Helsinki Skiathos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika