Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Split

Suunnittele matkasi Helsinkiista Splitan vuonna bussi, lautta, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Splitan vuonna kone, lautta, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Split
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
Tallinna
Split
  • Hanki hinnat
3
Helsinki
Praha
Split
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Split

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, lautta, bussi
etäisyys1938 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Split ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Helsinki että Split? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, kimppakyytejä, lautta ja lennot päästä Split. Kirjoita matkapäiväsi Split ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot, lautta, kimppakyytejä ja bussit Nordica, FlixBus, LOT Polish Airlines, Finnair, Czech Airlines, Tallink, St. Peter Line tai Viking Lineista Split.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Split

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Splitan (Split-Dalmatia, Kroatia) 1938 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, lautta ja/tai bussija jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Split on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Splitiin (Split Airport, IATA-koodi: SPU], jota hallinnoi Finnair.
Ei ole Helsinkiin Splitn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Helsinki-Tallinna.
Tulet Helsinki Hansa Terminalin satamaan 16 km de Helsinkiiin Eckerö Line, Tallink, St. Peter Line tai Viking Line-aluksella. Vene laittaa Tallinn Terminal An satamaan 0.8 km: ta Tallinnaista. Suosittelemme, että tulet Helsinkiin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Vaikka Helsinki Splitan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Praha-Split.
Sinulle tulee linja-auto Prahaiin. Bussi putoaa sinut pois Split (1.5 km Split, Kroatia) linja-autoasemalta. Varmista, että näet UAN Florenc Praha (Prague)in linja-autoasemalla (1.5 km de Praha) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Splitille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Praha-Split voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)