Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Split lennot, bussi
Split
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta bussi, lennot Varsova
Varsova
Matkusta lennot, kimppakyytiä, bussi Split
Split
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Praha
Praha
Matkusta bussi, kimppakyytiä Split
Split
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Split?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Split ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Split, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Split väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Split välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Split-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Split sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Split

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Split, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Split

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Split päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Split ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Split -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Split

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Split
Kroatia
Split-Dalmatia
Etäisyys
1938 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja bussi.
Etsi Helsinki Split lippuja
Etsi majoitusta Split
Suunnittele matkasi Helsinki Split helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Split helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Split välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Split välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Split välillä

Helsinki Split lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Split sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Split välillä on nopein tapa matkustaa 1938 km Helsinki ja Split välillä.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Split välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Split matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Helsinki Split voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Split?
Palvelut junassa Helsinki ja Split välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Split väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Helsinki Split ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Split (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Helsinki Split kulkevat 1938 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Split.
Comfort Helsinki-Split-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Split?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Split saapuminen linja-autoasemat

Split
Kartta

Split saapumislentokentät

Split
Kartta
Etsi Helsinki Split lippuja
Etsi majoitusta Split

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Split välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Split ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Split väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Split. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Split, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Split väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Split viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Split-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Split.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Split. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Split.

Bussi Helsinki Split

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Split-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Lähtöjen tiheys Split Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Split, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Split-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Split vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Split Vivanodalla.

Helsinki ja Split välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Helsinki-Split-busseissa on yleensä ilmastointi, jotta matkustajat viihtyisivät etenkin kesällä, kun lämpötila on korkea.

Bussiyhtiöt Helsinki Split

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Split

Lennot Helsinki Split

Lentoyhtiöt Helsinki Split

Czech Airlines
Czech Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Wizzair
Wizzair
Etsi lentoja Helsinki Split

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika