Helsinki
Matkusta suoraan Tallinna lautta, bussi, lennot
Tallinna
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Tallinna?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Tallinna ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Tallinna, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Tallinna väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Tallinna välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Tallinna-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Tallinna sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Tallinna

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Tallinna, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Tallinna

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Tallinna päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tallinna ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Tallinna -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Tallinna

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Tallinna
Viro
Etäisyys
82 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta, bussi ja lennot.
Etsi Helsinki Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna
Suunnittele matkasi Helsinki Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Tallinna välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Tallinna välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Tallinna välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Tallinna?
Palvelut junassa Helsinki ja Tallinna välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Tallinna ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Tallinna (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Tallinna väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Helsinki-Tallinna-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Tallinna kulkevat 82 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Tallinna.
Helsinki Tallinna lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Tallinna välillä on nopein tapa matkustaa 82 km Helsinki ja Tallinna välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Tallinna sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Tallinna välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Tallinna voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Tallinna matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Tallinna?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Tallinna saapuminen linja-autoasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna saapumislentokentät

Ulemiste
Kartta
Etsi Helsinki Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Tallinna välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Tallinna ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Tallinna väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Tallinna väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Tallinna ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Tallinna. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Tallinna.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Tallinna väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Tallinna viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Tallinna-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Tallinna.

Bussi Helsinki Tallinna

Helsinki ja Tallinna välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Tallinna Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Tallinna, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Tallinna-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Tallinna-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Tallinna vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Tallinna Vivanodalla.

Useimmat Helsinki ja Tallinna väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Helsinki Tallinna

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Tallinna

Lennot Helsinki Tallinna

Lentoyhtiöt Helsinki Tallinna

Finnair
Finnair
Etsi lentoja Helsinki Tallinna

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika