Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Tokio lennot
Tokio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Nagoya
Nagoya
Matkusta juna Tokio
Tokio
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta juna Moskova
Moskova
Matkusta lennot Tokio
Tokio
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Tokio?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Tokio ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Tokio, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Tokio väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (JR Central, Russian Railways, Japan Airlines, ANA All Nippon Airways tai Jetstar Japan) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Tokio välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Tokio-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Tokio sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Tokio junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Tokio-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Tokio

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Tokio päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tokio ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Tokio -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Tokio

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Tokio
Japani
Etäisyys
7818 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Tokio lippuja
Etsi majoitusta Tokio
Suunnittele matkasi Helsinki Tokio helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Tokio helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Tokio välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten JR Central, Russian Railways, Japan Airlines, ANA All Nippon Airways tai Jetstar Japan, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Tokio välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Tokio välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Tokio?
Saavutettavuus Helsinki tai Tokio juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Helsinki ja Tokio välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Tokio ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Helsinki-Tokio-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Tokio-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Tokio lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Tokio välillä on nopein tapa matkustaa 7818 km Helsinki ja Tokio välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Tokio sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Tokio välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Tokio voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Tokio matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Tokio?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Tokio saapuminen asemat

Shinagawa
Kartta
Tokyo
Kartta

Tokio saapumislentokentät

Haneda International
Kartta
Narita International
Kartta
Ibaraki
Kartta
Etsi Helsinki Tokio lippuja
Etsi majoitusta Tokio

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Tokio välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Tokio ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Tokio väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Tokio suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Tokio lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Tokio. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Tokio.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Tokio välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Tokio välisellä matkallasi.

Junat Helsinki Tokio

Junalippuja Helsinki Tokio voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Tokio riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Tokio ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Tokio. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Helsinki Tokio kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Tokio. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Tokio välillä.

Helsinki ja Tokio välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Helsinki Tokio

JR Central
JR Central
Russian Railways
Russian Railways
Etsi Helsinki Tokio junaliput

Lennot Helsinki Tokio

Lentoyhtiöt Helsinki Tokio

Japan Airlines
Japan Airlines
ANA All Nippon Airways
ANA All Nippon Airways
Jetstar Japan
Jetstar Japan
Skymark Airlines
Skymark Airlines
Finnair
Finnair
S7 Airlines
S7 Airlines
Aeroflot
Aeroflot
Transaero Airlines
Transaero Airlines
Star Flyer
Star Flyer
Qatar Airways
Qatar Airways
Peach
Peach
Vanilla Air
Vanilla Air
Spring Airlines Japan
Spring Airlines Japan
Asiana Airlines
Asiana Airlines
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Delta Air Lines
Delta Air Lines
Eastar Jet
Eastar Jet
Jeju Air
Jeju Air
Jin Air
Jin Air
United Airlines
United Airlines
Etsi lentoja Helsinki Tokio
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika