Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Tukholma lennot, lautta
Tukholma
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta juna, bussi Turku
Turku
Matkusta lautta, lennot Tukholma
Tukholma
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Tukholma?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Tukholma ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Tukholma, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Tukholma väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Blue1, Norwegian Air Shuttle tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Tukholma välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Tukholma-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Tukholma sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Tukholma

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Tukholma, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Tukholma junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Tukholma-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Tukholma

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Tukholma päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tukholma ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Tukholma -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Tukholma

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
396 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja lautta.
Etsi Helsinki Tukholma lippuja
Etsi majoitusta Tukholma
Suunnittele matkasi Helsinki Tukholma helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Tukholma helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Tukholma välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Blue1, Norwegian Air Shuttle tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Tukholma välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Tukholma välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Tukholma?
Hinnat Bussiliput Helsinki Tukholma ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Tukholma (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Tukholma väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Tukholma välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Helsinki-Tukholma-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Tukholma kulkevat 396 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Tukholma.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Tukholma?
Mukavuus Helsinki ja Tukholma välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Helsinki ja Tukholma väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Tukholma-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Helsinki-Tukholma-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Tukholma-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Tukholma lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Tukholma välillä on nopein tapa matkustaa 396 km Helsinki ja Tukholma välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Tukholma sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Tukholma voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Tukholma matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Tukholma välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Tukholma?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Helsinki Kivihaka
Kartta
Ilmala asema
Kartta
Leppävaara
Kartta
Pitäjänmäki
Kartta
Huopalahti
Kartta
Kilo
Kartta
Kera
Kartta
Valimo
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Tukholma saapumislentokentät

Arlanda
Kartta
Bromma
Kartta
Vasteras/Hasslo
Kartta
Etsi Helsinki Tukholma lippuja
Etsi majoitusta Tukholma

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Tukholma välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Tukholma ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Tukholma väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Tukholma välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Tukholma välisellä matkallasi.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Tukholma välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Tukholma lähtöäsi.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Tukholma väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Tukholma viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Tukholma-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Tukholma.

Bussi Helsinki Tukholma

Useimmat Helsinki ja Tukholma väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Tukholma vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Tukholma Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Tukholma-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Tukholma Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Tukholma, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Tukholma vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Tukholma liikennöivät bussit.

Helsinki-Tukholma-bussiliput ovat usein halvempia, jos ostat ne etukäteen, varsinkin jos varaat ne useita viikkoja etukäteen. Jotkut bussiyhtiöt tarjoavat kuitenkin myös viime hetken tarjouksia täyttääkseen jäljellä olevat paikat.

Bussiyhtiöt Helsinki Tukholma

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Tukholma

Junat Helsinki Tukholma

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Tukholma välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Helsinki Tukholma kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Tukholma välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippuja Helsinki Tukholma voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Tukholma riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Tukholma ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Tukholma. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Tukholma välillä.

Junayhtiöt Helsinki Tukholma

VR
VR
Etsi Helsinki Tukholma junaliput

Lennot Helsinki Tukholma

Lentoyhtiöt Helsinki Tukholma

Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Finnair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Etsi lentoja Helsinki Tukholma

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika