Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Varsova lennot, bussi
Varsova
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta, bussi Riika
Riika
Matkusta bussi, lennot Varsova
Varsova
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta bussi Suwalki
Suwalki
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Varsova
Varsova
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Varsova?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Varsova ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Varsova, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Varsova väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (PKP Intercity, FlixBus, Air Baltic, Finnair tai LOT Polish Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Varsova välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Varsova-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Varsova sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Varsova lautalla

Helsinki ja Varsova välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Varsova

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Varsova, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Varsova junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Varsova-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Varsova

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Varsova päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Varsova ennätysajassa.

Kimppakyyti Helsinki Varsova

Kimppakyyti Helsinki ja Varsova välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Varsova hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Helsinki tai Varsova.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Varsova -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Varsova

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Varsova
Puola
Etäisyys
915 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja bussi.
Etsi Helsinki Varsova lippuja
Etsi majoitusta Varsova
Suunnittele matkasi Helsinki Varsova helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Varsova helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Varsova välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten PKP Intercity, FlixBus, Air Baltic, Finnair tai LOT Polish Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Varsova välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Varsova välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Helsinki Varsova?
Taloudellinen Kimppakyyti Helsinki Varsova on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Helsinki Varsova on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ystävällisyys Kimppakyyti Helsinki ja Varsova välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Helsinki Varsova voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Helsinki-Varsova-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Varsova?
Mukavuus Helsinki-Varsova-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Varsova suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Varsova väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kesto Helsinki ja Varsova välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Varsova.
Hinnat Helsinki ja Varsova välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Varsova välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Varsova matkan suunnittelua.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Varsova?
Hinnat Bussiliput Helsinki Varsova ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Varsova (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Varsova välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Varsova väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Helsinki Varsova kulkevat 915 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Varsova.
Comfort Helsinki-Varsova-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Varsova?
Maisemat Helsinki ja Varsova väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Mukavuus Helsinki ja Varsova välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Varsova ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Helsinki-Varsova-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Varsova-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Helsinki Varsova lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Varsova sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Varsova välillä on nopein tapa matkustaa 915 km Helsinki ja Varsova välillä.
Hinnat Lentoliput Helsinki Varsova voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Varsova välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Varsova matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Varsova?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki Katajanokan Terminal
Kartta

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Varsova saapuminen linja-autoasemat

Warszawa Młociny
Kartta
Warszawa West
Kartta
Warszawa Lotnisko Chopina
Kartta

Varsova saapuminen asemat

Warszawa Centralna
Kartta
Warszawa Wschodnia
Kartta
Warszawa Zachodnia
Kartta

Varsova saapumislentokentät

Frederic Chopin
Kartta
Etsi Helsinki Varsova lippuja
Etsi majoitusta Varsova

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Varsova välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Varsova ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Varsova väliselle matkallesi.

  • 1. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Helsinki ja Varsova välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Varsova lähtöäsi.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Varsova väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Varsova viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Varsova-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Varsova.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Varsova. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Varsova.

Lautta Helsinki Varsova

Auton ottaminen mukaan Helsinki Varsova kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Helsinki ja Varsova välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Varsova välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Huomaa, että Helsinki ja Varsova välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Varsova kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Varsova välillä. Huomaa, että Helsinki ja Varsova välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Varsova johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Erikoistarjouksia Helsinki ja Varsova välisistä lauttalipuista löydät verkkosivuiltamme. Etsi Helsinki ja Varsova välisiä lauttoja Vivanodalla ja pääset käsiksi reaaliaikaisiin erikoistarjouksiin.

Lauttayhtiöt Helsinki Varsova

Tallink
Tallink
Etsi Helsinki Varsova lautta lippuja

Bussi Helsinki Varsova

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Varsova-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Varsova vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Varsova Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Varsova vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Varsova liikennöivät bussit.

Useimmat Helsinki ja Varsova väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Helsinki-Varsova-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Helsinki-Varsova-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Helsinki Varsova

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Varsova

Junat Helsinki Varsova

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Varsova. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Helsinki Varsova voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Varsova riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Varsova ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Varsova kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Varsova välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Varsova. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Varsova välillä.

Junayhtiöt Helsinki Varsova

PKP Intercity
PKP Intercity
Etsi Helsinki Varsova junaliput

Lennot Helsinki Varsova

Lentoyhtiöt Helsinki Varsova

Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Finnair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Etsi lentoja Helsinki Varsova

Kimppakyyti Helsinki Varsova

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Helsinki ja Varsova, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Helsinki Varsova riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Helsinki - Varsova voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Helsinki ja Varsova välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Helsinki ja Varsova kimppakyytien lähtö- ja saapumisajat vaihtelevat kuljettajan ja valitun reitin mukaan. Vivanoda tarjoaa sinulle hakuvaihtoehtoja sopivimpien aikojen rajaamiseksi.

Voit ottaa yhteyttä Helsinki Varsova kimppakyyti-kuljettajaan ennen matkaa kimppakyytialustan kautta, josta olet varannut kyydin. On suositeltavaa, että keskustelet kuljettajan kanssa ennen matkaa matkan yksityiskohdista, kuten noutopaikasta ja aikataulusta.

Kimppakyytijärjestelmä Helsinki Varsova

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Helsinki Varsova

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika