Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Verona

Suunnittele matkasi Helsinkiista Veronaan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Helsinkiista Veronaan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Helsinki
Verona
  • Hanki hinnat
2
Helsinki
München
Verona
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Verona

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys1879 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Helsinki että Verona ?

Suunnittelet matkaa Helsinki että Verona ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Helsinki Verona? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot, junat, kimppakyytejä ja bussit mennä Verona alkaen Helsinki, säästät aikaa ja rahaa! Syötä matkustuspäiväsi vain Verona ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Helsinki - Verona tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Matkustaa Helsinki, lennot, junat, kimppakyytejä tai bussit of Finnair, Deutsche Bahn, Darwin Airline, Blablacar, Hellö, Blue1, Lufthansa ja Swiss International Airlines vie sinut Verona.

Kaikki liikennemuodot Helsinki Verona

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Veronaan (Veneto, Italia) 1879 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Verona on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Veronaiin (Verona Airport, IATA-koodi: VRN], jota hallinnoi Finnair.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Helsinkiista Veronaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanMünchen-Verona ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat IC 89 tai CityNightLine Apus Deutsche Bahn: stä Veronaiin lähtevät München Hbfin rautatieasemalta Münchenissa. Saapuminen Veronaiin on Verona Porta Nuovan asemalla (1.3 km keskustasta).
Vaikka Helsinki Veronaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan München-Verona.
Sinulle tulee linja-auto Müncheniin. Bussi putoaa sinut pois Verona (0 km Verona, Italia) linja-autoasemalta. Varmista, että näet München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)in linja-autoasemalla (0.4 km de München) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Veronaille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on München-Verona voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)