Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Zadar lennot
Zadar
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot Pula
Pula
Matkusta lautta Zadar
Zadar
Katso hinnat
Helsinki
Matkusta lennot Praha
Praha
Matkusta kimppakyytiä, bussi Zadar
Zadar
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Zadar?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Zadar ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Zadar, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Zadar väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Krilo Kapetan Luka) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Zadar välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Zadar-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Zadar sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Zadar lautalla

Helsinki ja Zadar välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Helsinki Zadar

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Zadar, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Helsinki Zadar

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Zadar päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Zadar ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Zadar -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Zadar

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Zadar
Kroatia
Zadar
Etäisyys
1899 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Helsinki Zadar lippuja
Etsi majoitusta Zadar
Suunnittele matkasi Helsinki Zadar helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Zadar helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Zadar välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Czech Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Krilo Kapetan Luka, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Zadar välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Zadar välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Zadar?
Mukavuus Helsinki-Zadar-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Zadar suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Zadar väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kesto Helsinki ja Zadar välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Zadar.
Joustavuus Helsinki ja Zadar välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Zadar matkan suunnittelua.
Helsinki Zadar lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Zadar välillä on nopein tapa matkustaa 1899 km Helsinki ja Zadar välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Zadar sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Zadar voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Zadar välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Zadar?
Hinnat Bussiliput Helsinki Zadar ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Zadar (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Helsinki ja Zadar välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Helsinki-Zadar-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Zadar kulkevat 1899 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Zadar.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Zadar?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Zadar saapumissatamat

Zadar
Kartta

Zadar saapuminen linja-autoasemat

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartta

Zadar saapumislentokentät

Zadar
Kartta
Etsi Helsinki Zadar lippuja
Etsi majoitusta Zadar

Lautta Helsinki Zadar

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Helsinki Zadar kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Zadar välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Zadar välillä. Huomaa, että Helsinki ja Zadar välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Zadar johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Mukavuudet Helsinki Zadar kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Lauttayhtiöt Helsinki Zadar

Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
Etsi Helsinki Zadar lautta lippuja

Bussi Helsinki Zadar

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Zadar vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Zadar liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Zadar vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Zadar Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Zadar Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Zadar, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki ja Zadar välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Helsinki Zadar

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Zadar

Lennot Helsinki Zadar

Lentoyhtiöt Helsinki Zadar

Czech Airlines
Czech Airlines
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Etsi lentoja Helsinki Zadar

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika