Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Zakynthos lennot
Zakynthos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lautta, juna Pietari
Pietari
Matkusta lennot Zakynthos
Zakynthos
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Zakynthos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Zakynthos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Zakynthos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Zakynthos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Allegro, Russian Railways, VR, Smart Wings tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Zakynthos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Zakynthos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Zakynthos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Zakynthos lautalla

Helsinki ja Zakynthos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Helsinki Zakynthos junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Zakynthos-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Zakynthos

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Zakynthos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Zakynthos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Zakynthos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Zakynthos

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Zakynthos
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
2506 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Helsinki Zakynthos lippuja
Etsi majoitusta Zakynthos
Suunnittele matkasi Helsinki Zakynthos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Zakynthos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Zakynthos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Allegro, Russian Railways, VR, Smart Wings tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Zakynthos välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Zakynthos välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Helsinki Zakynthos?
Mukavuus Helsinki-Zakynthos-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Zakynthos suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Miellyttävä kokemus Helsinki ja Zakynthos väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kesto Helsinki ja Zakynthos välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Zakynthos.
Hinnat Helsinki ja Zakynthos välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Joustavuus Helsinki ja Zakynthos välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Zakynthos matkan suunnittelua.
Helsinki Zakynthos lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Zakynthos välillä on nopein tapa matkustaa 2506 km Helsinki ja Zakynthos välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Zakynthos sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Zakynthos voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Helsinki ja Zakynthos välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Zakynthos matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Zakynthos?
Mukavuus Helsinki ja Zakynthos välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Helsinki tai Zakynthos juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Zakynthos-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Helsinki-Zakynthos-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Zakynthos-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Zakynthos?

Helsinki lähtösatamat

Helsinki West Terminal
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Pasila
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Zakynthos saapumislentokentät

Zakinthos
Kartta
Etsi Helsinki Zakynthos lippuja
Etsi majoitusta Zakynthos

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Zakynthos välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Zakynthos ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Zakynthos väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Helsinki ja Zakynthos välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Helsinki ja Zakynthos välisellä matkallasi.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Zakynthos väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Zakynthos viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Zakynthos-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Zakynthos.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Zakynthos. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Zakynthos.

Lautta Helsinki Zakynthos

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Helsinki ja Zakynthos välillä. Huomaa, että Helsinki ja Zakynthos välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Zakynthos johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Helsinki ja Zakynthos välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lauttalipun hinta Helsinki Zakynthos voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Helsinki Zakynthos suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Helsinki ja Zakynthos välisellä lautalla, mutta on suositeltavaa tarkistaa lauttayhtiön erityisvaatimukset lemmikkieläinten kuljettamisesta ennen matkaa.

Voit varata lauttalipun Helsinki Zakynthos verkossa yhteistyökumppanimme verkkosivustolla tehtyäsi hintahaun Vivanodassa. Varaaminen on hyvin yksinkertaista ja sujuvaa. On suositeltavaa varata etukäteen, jotta varmistat saatavuuden ja saat parhaat hinnat.

Helsinki ja Zakynthos välisen lautan lähtö- ja saapumissatamat ovat Helsinki ja Zakynthos. Satamiin pääsee helposti autolla, julkisilla liikennevälineillä tai taksilla.

Lauttayhtiöt Helsinki Zakynthos

St. Peter Line
St. Peter Line
Etsi Helsinki Zakynthos lautta lippuja

Junat Helsinki Zakynthos

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Zakynthos. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Helsinki Zakynthos voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Zakynthos välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Zakynthos riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Zakynthos ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Helsinki ja Zakynthos välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Helsinki Zakynthos kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Helsinki Zakynthos

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Etsi Helsinki Zakynthos junaliput

Lennot Helsinki Zakynthos

Lentoyhtiöt Helsinki Zakynthos

Smart Wings
Smart Wings
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Rossiya
Rossiya
Ellinair
Ellinair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Helsinki Zakynthos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika