Matkusta kohteesta Heraklion kohteeseen Ateena

Suunnittele matkasi Heraklionista Ateenaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Heraklionista Ateenaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Heraklion
Ateena
/
  • Hanki hinnat
2
Heraklion
Santorini
Ateena
/
  • Hanki hinnat
3
Heraklion
Paros
Ateena
  • Hanki hinnat

Matkustaa Heraklion Ateena

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys321 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Heraklion että Ateena ?

Olet valinnut Ateena seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Heraklion ja miten löytää paras Heraklion että Ateena kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot ja lautta matkustaa Ateena alkaen Heraklion Syötä matkustuspäiväsi vain Ateena ja Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Heraklion, lennot tai lautta of Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Aegean Airlines, Ryanair, Volotea, Olympic Air ja Zante Ferries vie sinut Ateena.

Kaikki liikennemuodot Heraklion Ateena

Jos haluat matkustaa Heraklionista (Kreeta, Kreikka) Ateenaan (Attica, Kreikka) 321 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Ateenaiin Heraklionista.
Tulet Heraklionin satamaan 1.6 km de Heraklioniin Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines tai Aigaion Pelagos-aluksella. Vene laittaa Athens Piraeus E1n satamaan 9.1 km: ta Ateenaista. Suosittelemme, että tulet Heraklionin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Suora lento Heraklion> Ateena on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Heraklion ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) N. Kazantzakis HER: n lentokentälle 4.2 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Aegean Airlines tai Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)