Matkusta kohteesta Istanbul kohteeseen Antalya

Suunnittele matkasi Istanbulista Antalyaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Istanbulista Antalyaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Istanbul
Antalya
  • Hanki hinnat
2
Istanbul
Bursa
Antalya
  • Hanki hinnat

Matkustaa Istanbul Antalya

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys482 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Istanbul että Antalya ?

Antalya on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Istanbul että Antalya kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lautta ja lennot päästä Antalya. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Antalya anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Istanbul, matkustat Pegasus, Atlasjet, AnadoluJet, BUDO, Turkish Airlines tai Onur Airilla lautta tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Istanbul Antalya

Jos haluat matkustaa Istanbulista (Turkki) Antalyaan (Turkki) 482 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Istanbul> Antalya on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Istanbul ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Ataturk IST: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Antalyaiin (Antalya Airport, IATA-koodi: AYT], jota hallinnoi Atlasjet, Onur Air, Turkish Airlines tai Pegasus.
Ei ole Istanbulin Antalyan suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Istanbul-Bursa.
Tulet Budo Kabatasin satamaan 2.7 km de Istanbuliin BUDO-aluksella. Vene laittaa Bursa Feribotn satamaan 22 km: ta Bursaista. Suosittelemme, että tulet Istanbulin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)