Matkusta kohteesta Istanbul kohteeseen Bodrum

Suunnittele matkasi Istanbulista Bodruman vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Istanbulista Bodruman vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Istanbul
Bodrum
  • Hanki hinnat
2
Istanbul
Rhodes
Bodrum
  • Hanki hinnat

Matkustaa Istanbul Bodrum

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys461 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Istanbul kohteeseen Bodrum?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Istanbul Bodrumn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Istanbul Bodrumn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Istanbulin ja Bodrumn kaupungit kartalla sekä reitillä Istanbul Bodrum ja eri yhteyspisteet (Milasin lentokenttä, Bodrumin lauttaterminaali, Ataturkin lentokenttä, Sabiha Gokcenin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Bodrum

Kaikki liikennemuodot Istanbul Bodrum

Jos haluat matkustaa Istanbulista (Turkki) Bodruman (Turkki) 461 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Istanbul> Bodrum on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Istanbul ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Ataturk IST: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Bodrumiin (Milas Airport, IATA-koodi: BJV], jota hallinnoi Pegasus, Atlasjet tai Turkish Airlines.
Ei ole Istanbulin Bodrumn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Rhodes-Bodrum.
Tulet Rhodesin satamaan 0.5 km de Rhodesiin Bodrum Express Lines tai Turkish Sea Lines-aluksella. Vene laittaa Bodrumn satamaan 1 km: ta Bodrumista. Suosittelemme, että tulet Rhodesin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)