Matkusta kohteesta Istanbul kohteeseen Turku

Suunnittele matkasi Istanbulista Turkuan vuonna juna, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Istanbulista Turkuan vuonna kone, lautta, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Istanbul
Turku
  • Hanki hinnat
2
Istanbul
Helsinki
Turku
  • Hanki hinnat
3
Istanbul
Tukholma
Turku
  • Hanki hinnat

Matkustaa Istanbul Turku

Kuljetusmuodotkone, lautta, juna
etäisyys2210 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Istanbul kohteeseen Turku?

Tarjoamme 3 reittiä juna, lautta, konevalmistella Istanbul Turkun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, lautta, kone).
  • Hanki Istanbul Turkun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Istanbulin ja Turkun kaupungit kartalla sekä reitillä Istanbul Turku ja eri yhteyspisteet (Turkuin asema, Kupittaain asema, Turku satamain asema, Turkuin lentokenttä, Turkuin lauttaterminaali, ...) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Turku

Kaikki liikennemuodot Istanbul Turku

Jos haluat matkustaa Istanbulista (Turkki) Turkuan (Suomi) 2210 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Turkuan Istanbulista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Istanbul-Riika ja Riika-Turku
Jätä Istanbul ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Ataturk IST: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Riikaiin (Riga Airport, IATA-koodi: RIX], jota hallinnoi Air Baltic tai Turkish Airlines.Riikaista ota toinen kone Air Baltic: llä, joka vie sinut Turkun lentokentälle (Turku, Suomi).
Ei ole Istanbulin Turkun suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tukholma-Turku.
Tulet Stockholm Värtahamnen Terminalin satamaan 3.1 km de Tukholmaiin Viking Line, Silja Line tai Tallink-aluksella. Vene laittaa Turkun satamaan 3.2 km: ta Turkuista. Suosittelemme, että tulet Tukholmain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Istanbulista Turkuan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Turku ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Turkuiin lähtevät Pitäjänmäkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Turkuiin on Turkun asemalla (0.9 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)