Suositeltu reitti
Karlovy Vary
Matkusta kimppakyytiä, bussi Praha
Praha
Matkusta juna, lennot, bussi, kimppakyytiä Ostrava
Ostrava
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Karlovy Vary
Matkusta suoraan Ostrava bussi, kimppakyytiä
Ostrava
Katso hinnat

Miten päästä Karlovy Vary Ostrava?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Karlovy Vary kohteesta Ostrava ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Karlovy Vary Ostrava, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Karlovy Vary ja Ostrava väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blablacar, Czech Airlines, Job Air tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Karlovy Vary ja Ostrava välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Karlovy Vary-Ostrava-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Karlovy Vary Ostrava sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Karlovy Vary Ostrava

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Karlovy Vary Ostrava, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Karlovy Vary Ostrava junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Karlovy Vary-Ostrava-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Karlovy Vary Ostrava

Monet lennot yhdistävät Karlovy Vary ja Ostrava päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Ostrava ennätysajassa.

Kimppakyyti Karlovy Vary Ostrava

Kimppakyyti Karlovy Vary ja Ostrava välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Ostrava hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Karlovy Vary tai Ostrava.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Karlovy Vary Ostrava -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Karlovy Vary Ostrava

Lähtökaupunki
Karlovy Vary
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
389 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Karlovy Vary Ostrava lippuja
Etsi majoitusta Ostrava
Suunnittele matkasi Karlovy Vary Ostrava helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Karlovy Vary Ostrava helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Karlovy Vary ja Ostrava välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blablacar, Czech Airlines, Job Air tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Karlovy Vary ja Ostrava välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Karlovy Vary ja Ostrava välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Karlovy Vary Ostrava?
Maisemat Karlovy Vary ja Ostrava väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Karlovy Vary Ostrava ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Karlovy Vary-Ostrava-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Karlovy Vary-Ostrava-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Karlovy Vary Ostrava?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Karlovy Vary ja Ostrava väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Karlovy Vary Ostrava ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Ostrava (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Karlovy Vary-Ostrava-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Karlovy Vary Ostrava kulkevat 389 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Ostrava.
Karlovy Vary Ostrava lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Karlovy Vary ja Ostrava välillä on nopein tapa matkustaa 389 km Karlovy Vary ja Ostrava välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Karlovy Vary Ostrava sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Ostrava matkustavien on usein saavuttava Karlovy Vary lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Karlovy Vary Ostrava voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Kimppakyytien edut ja haitat Karlovy Vary Ostrava?
Joustava Kimppakyyti Karlovy Vary Ostrava on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Karlovy Vary Ostrava on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Karlovy Vary Ostrava voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Karlovy Vary? Minne saavun Ostrava?

Karlovy Vary lähtö bussiasemat

Karlovy Vary (Terminál)
Kartta

Ostrava saapuminen linja-autoasemat

Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta

Ostrava saapuminen asemat

Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta

Ostrava saapumislentokentät

Mosnov
Kartta
Etsi Karlovy Vary Ostrava lippuja
Etsi majoitusta Ostrava

Bussi Karlovy Vary Ostrava

Bussimatkan kesto välillä Karlovy Vary - Ostrava vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Ostrava liikennöivät bussit.

Karlovy Vary ja Ostrava välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Ostrava Karlovy Vary vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Ostrava, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Karlovy Vary-Ostrava vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Karlovy Vary - Ostrava Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Karlovy Vary Ostrava

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Karlovy Vary Ostrava

Junat Karlovy Vary Ostrava

Junalippu Karlovy Vary Ostrava kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Karlovy Vary Ostrava. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Karlovy Vary ja Ostrava välillä.

Junalippuja Karlovy Vary Ostrava voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Karlovy Vary Ostrava junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Karlovy Vary Ostrava

LEO Express
LEO Express
Etsi Karlovy Vary Ostrava junaliput

Lennot Karlovy Vary Ostrava

Lentoyhtiöt Karlovy Vary Ostrava

Czech Airlines
Czech Airlines
Job Air
Job Air
Etsi lentoja Karlovy Vary Ostrava

Kimppakyyti Karlovy Vary Ostrava

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Karlovy Vary Ostrava riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Karlovy Vary - Ostrava voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Karlovy Vary ja Ostrava välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Karlovy Vary Ostrava

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Karlovy Vary Ostrava

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika