Kiel
Matkusta suoraan Dortmund kimppakyytiä, juna, bussi
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Kiel Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kiel kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Kiel Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Kiel ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai DeinBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Kiel ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Kiel-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Kiel Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Kiel Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Kiel Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Kiel Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Kiel-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Kiel Dortmund

Kimppakyyti Kiel ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Kiel tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Kiel Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Kiel Dortmund

Lähtökaupunki
Kiel
Saksa
Schleswig-Holstein
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
360 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna ja bussi.
Etsi Kiel Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Kiel Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Kiel Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Kiel ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus tai DeinBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Kiel ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Kiel ja Dortmund välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Kiel Dortmund?
Taloudellinen Kimppakyyti Kiel Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Kiel ja Dortmund välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Kiel Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Kiel-Dortmund-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Kiel Dortmund?
Palvelut junassa Kiel ja Dortmund välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Kiel Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Kiel-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Kiel Dortmund kulkevat 360 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Kiel Dortmund?
Saavutettavuus Kiel tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Kiel ja Dortmund välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Kiel-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Kiel-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Kiel? Minne saavun Dortmund?

Kiel lähtö bussiasemat

Kiel - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Kiel lähtöasemat

Kiel Hbf
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Derne
Kartta
Dortmund-Kirchderne
Kartta
Dortmund Signal Iduna Park
Kartta
Dortmund Tierpark
Kartta
Dortmund-Barop
Kartta
Dortmund-Kirchhörde
Kartta
Dortmund-Kruckel
Kartta
Dortmund-Löttringhausen
Kartta
Etsi Kiel Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Kiel Dortmund

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Kiel-Dortmund-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Kiel - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Dortmund Kiel vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Dortmund, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Kiel ja Dortmund välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Kiel Dortmund

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja Kiel Dortmund

Junat Kiel Dortmund

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Kiel Dortmund. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Kiel Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Kiel Dortmund voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Kiel ja Dortmund välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Kiel Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Etsi Kiel Dortmund junaliput

Kimppakyyti Kiel Dortmund

Kiel ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Kiel ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Kiel ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Kiel ja Dortmund välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Kiel Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Kiel Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika