Suositeltu reitti
Kittilä
Matkusta suoraan Helsinki lennot
Helsinki
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kittilä
Matkusta lennot Tampere
Tampere
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Kittilä Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kittilä kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Kittilä Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Kittilä ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai FlyBE) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Kittilä ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Kittilä-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Kittilä Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Kittilä Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Kittilä-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Kittilä Helsinki

Monet lennot yhdistävät Kittilä ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Kittilä Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Kittilä Helsinki

Lähtökaupunki
Kittilä
Suomi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
832 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Kittilä Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Kittilä Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Kittilä Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Kittilä ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai FlyBE, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Kittilä ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Kittilä ja Helsinki välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Kittilä Helsinki?
Ympäristöystävällisyys Kittilä-Helsinki-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Kittilä ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Kittilä tai Helsinki juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Kittilä-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Kittilä-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kittilä Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Kittilä ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 832 km Kittilä ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Kittilä Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Kittilä Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Kittilä ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Kittilä lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Kittilä? Minne saavun Helsinki?

Kittilä lähtevät lentokentät

Kittila
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Kittilä Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Kittilä ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Kittilä Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Kittilä ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Kittilä Helsinki. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Helsinki, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Kittilä ja Helsinki väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Helsinki ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Kittilä ja Helsinki välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Kittilä ja Helsinki välisellä matkallasi.

Junat Kittilä Helsinki

Keskimääräinen junamatka-aika Kittilä Helsinki riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Helsinki ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Kittilä Helsinki voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Kittilä Helsinki. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Kittilä Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Kittilä ja Helsinki välillä.

Junalippu Kittilä Helsinki kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Kittilä ja Helsinki välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Kittilä Helsinki

VR
VR
Etsi Kittilä Helsinki junaliput

Lennot Kittilä Helsinki

Lentoyhtiöt Kittilä Helsinki

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
FlyBE
FlyBE
Etsi lentoja Kittilä Helsinki

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika