Suositeltu reitti
Köln
Matkusta suoraan Bodrum lennot
Bodrum
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Köln
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä München
München
Matkusta lennot Bodrum
Bodrum
Katso hinnat

Miten päästä Köln Bodrum?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Köln kohteesta Bodrum ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Köln Bodrum, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Köln ja Bodrum väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Atlasjet tai Turkish Airlines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Köln ja Bodrum välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Köln-Bodrum-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Köln Bodrum sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Köln Bodrum

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Köln Bodrum, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Köln Bodrum junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Köln-Bodrum-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Köln Bodrum

Monet lennot yhdistävät Köln ja Bodrum päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bodrum ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Köln Bodrum -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Köln Bodrum

Lähtökaupunki
Köln
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Bodrum
Turkki
Etäisyys
2238 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Köln Bodrum lippuja
Etsi majoitusta Bodrum
Suunnittele matkasi Köln Bodrum helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Köln Bodrum helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Köln ja Bodrum välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Atlasjet tai Turkish Airlines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Köln ja Bodrum välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Köln ja Bodrum välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Köln Bodrum?
Hinnat Bussiliput Köln Bodrum ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Bodrum (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Köln-Bodrum-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Köln Bodrum?
Saavutettavuus Köln tai Bodrum juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Köln-Bodrum-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Köln Bodrum lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Köln ja Bodrum välillä on nopein tapa matkustaa 2238 km Köln ja Bodrum välillä.
Hinnat Lentoliput Köln Bodrum voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Köln? Minne saavun Bodrum?

Köln lähtö bussiasemat

Koln
Kartta
Köln/Bonn Flughafen
Kartta

Köln lähtöasemat

Köln Hbf
Kartta
Köln/Bonn Flughafen
Kartta
Köln Messe/Deutz
Kartta

Köln lähtevät lentokentät

Cologne Bonn
Kartta

Bodrum saapumislentokentät

Milas
Kartta
Etsi Köln Bodrum lippuja
Etsi majoitusta Bodrum

Bussi Köln Bodrum

Bussimatkan kesto välillä Köln - Bodrum vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Bodrum liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Köln-Bodrum vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Köln - Bodrum Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Bodrum Köln vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Bodrum, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Köln Bodrum

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Köln Bodrum

Junat Köln Bodrum

Keskimääräinen junamatka-aika Köln Bodrum riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bodrum ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Köln Bodrum. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Köln ja Bodrum välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Köln Bodrum. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junayhtiöt Köln Bodrum

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Köln Bodrum junaliput

Lennot Köln Bodrum

Lentoyhtiöt Köln Bodrum

Atlasjet
Atlasjet
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Borajet
Borajet
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Etsi lentoja Köln Bodrum
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika