Matkusta kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Aarhus

Suunnittele matkasi Kööpenhaminaista Aarhusan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Kööpenhaminaista Aarhusan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Kööpenhamina
Aarhus
/
  • Hanki hinnat
2
Kööpenhamina
Skanderborg
Aarhus
  • Hanki hinnat

Matkustaa Kööpenhamina Aarhus

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys156 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Aarhus?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Kööpenhamina Aarhusn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Kööpenhamina Aarhusn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Kööpenhaminain ja Aarhusn kaupungit kartalla sekä reitillä Kööpenhamina Aarhus ja eri yhteyspisteet (Tirstrupin lentokenttä, Århusin asema, København Hin asema, Københavns Lufthavn Kastrupin asema, Valby St.in asema, ...) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Aarhus

Kaikki liikennemuodot Kööpenhamina Aarhus

Jos haluat matkustaa Kööpenhaminaista (Tanska) Aarhusan (Tanska) 156 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Kööpenhamina Aarhusn juna on suora.
Junat Danske StatsBaner (DSB): stä Aarhusiin lähtevät København Hin rautatieasemalta Kööpenhaminaissa. Saapuminen Aarhusiin on Århusn asemalla (1 km keskustasta).
Suora lento Kööpenhamina> Aarhus on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Kööpenhamina ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Copenhagen CPH: n lentokentälle 8 km: een, kun haluat tehdä lennon Aarhusiin (Tirstrup Airport, IATA-koodi: AAR], jota hallinnoi Cimber Air tai SAS - Scandinavian Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)