Matkusta kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Oulu

Suunnittele matkasi Kööpenhaminaista Ouluan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Kööpenhaminaista Ouluan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Kööpenhamina
Oulu
  • Hanki hinnat
2
Kööpenhamina
Helsinki
Oulu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Kööpenhamina Oulu

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys1252 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Oulu?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Kööpenhamina Oulun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Kööpenhamina Oulun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Kööpenhaminain ja Oulun kaupungit kartalla sekä reitillä Kööpenhamina Oulu ja eri yhteyspisteet (Ouluin lentokenttä, Ouluin asema, Oulu Tuirain asema, Copenhagenin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Oulu

Kaikki liikennemuodot Kööpenhamina Oulu

Jos haluat matkustaa Kööpenhaminaista (Tanska) Ouluan (Suomi) 1252 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Ouluan Kööpenhaminaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Kööpenhamina-Turku ja Turku-Oulu
Jätä Kööpenhamina ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Copenhagen CPH: n lentokentälle 8 km: een, kun haluat tehdä lennon Turkuiin (Turku Airport, IATA-koodi: TKU], jota hallinnoi SAS - Scandinavian Airlines.Turkuista ota toinen kone Air Baltic: llä, joka vie sinut Oulun lentokentälle (Oulu, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Kööpenhaminaista Ouluan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Oulu ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Ouluiin lähtevät Havukoskiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Ouluiin on Oulun asemalla (0.6 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)