Matkusta kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Vaasa

Suunnittele matkasi Kööpenhaminaista Vaasaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Kööpenhaminaista Vaasaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Kööpenhamina
Vaasa
  • Hanki hinnat
2
Kööpenhamina
Helsinki
Vaasa
  • Hanki hinnat

Matkustaa Kööpenhamina Vaasa

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys969 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Kööpenhamina että Vaasa ?

Vaasa on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Kööpenhamina että Vaasa kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja junat mennä Vaasa alkaen Kööpenhamina, säästät aikaa ja rahaa! Syötä matkustuspäiväsi vain Vaasa ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Kööpenhamina - Vaasa tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot ja junat Blue1, Finnair, SAS - Scandinavian Airlines, VR, Czech Airlines tai Norwegian Air Shuttleista Vaasa.

Kaikki liikennemuodot Kööpenhamina Vaasa

Jos haluat matkustaa Kööpenhaminaista (Tanska) Vaasaan (Suomi) 969 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Vaasaan Kööpenhaminaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Kööpenhamina-Helsinki ja Helsinki-Vaasa
Jätä Kööpenhamina ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Copenhagen CPH: n lentokentälle 8 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Finnair, Blue1, Czech Airlines tai SAS - Scandinavian Airlines.Helsinkiista ota toinen kone Blue1 tai Finnair: llä, joka vie sinut Vaasan lentokentälle (Vaasa, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Kööpenhaminaista Vaasaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Vaasa ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Vaasaiin lähtevät Havukoskiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Vaasaiin on Vaasan asemalla (0.4 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)