Matkusta kohteesta Kos kohteeseen Bodrum

Suunnittele matkasi Kosista Bodruman vuonna lautta

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Kosista Bodruman vuonna lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Kos
Bodrum
  • Hanki hinnat

Matkustaa Kos Bodrum

Kuljetusmuodotlautta
etäisyys22 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Kos kohteeseen Bodrum?

Tarjoamme 1 reittiä lauttavalmistella Kos Bodrumn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta).
  • Hanki Kos Bodrumn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Kosin ja Bodrumn kaupungit kartalla sekä reitillä Kos Bodrum ja eri yhteyspisteet (Bodrumin lauttaterminaali, Kosin lauttaterminaali, Kosin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Bodrum

Kaikki liikennemuodot Kos Bodrum

Jos haluat matkustaa Kosista (Dodecanese, Kreikka) Bodruman (Turkki) 22 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (lautta).
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Bodrumiin Kosista.
Tulet Kosin satamaan 1 km de Kosiin Yesil Marmaris Lines, Bodrum Express Lines, Dodecanese Flying Dolphins tai Turkish Sea Lines-aluksella. Vene laittaa Bodrumn satamaan 1 km: ta Bodrumista. Suosittelemme, että tulet Kosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)