Kuopio
Matkusta suoraan Helsinki lennot, juna
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Kuopio Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kuopio kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Kuopio Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Kuopio ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Finnair tai VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Kuopio ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Kuopio-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Kuopio Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Kuopio Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Kuopio-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Kuopio Helsinki

Monet lennot yhdistävät Kuopio ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Kuopio Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Kuopio Helsinki

Lähtökaupunki
Kuopio
Suomi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
336 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Kuopio Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Kuopio Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Kuopio Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Kuopio ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Finnair tai VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Kuopio ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Kuopio ja Helsinki välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Kuopio Helsinki?
Saavutettavuus Kuopio tai Helsinki juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus Kuopio ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Kuopio Helsinki ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Kuopio-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Kuopio-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kuopio Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Kuopio ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 336 km Kuopio ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Kuopio Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Kuopio Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Kuopio lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Kuopio ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Kuopio? Minne saavun Helsinki?

Kuopio lähtöasemat

Kuopio
Kartta
Kuopio tavara
Kartta
Kurkimäki
Kartta
Toivala
Kartta
Airaksela
Kartta
Sorsasalo
Kartta

Kuopio lähtevät lentokentät

Kuopio
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
None
None

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Kuopio Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Kuopio ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Kuopio Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Kuopio ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Kuopio Helsinki suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Helsinki lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Kuopio Helsinki. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Helsinki, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Kuopio Helsinki. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Helsinki.

Junat Kuopio Helsinki

Kuopio Helsinki junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Kuopio Helsinki. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Kuopio ja Helsinki välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Kuopio Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Kuopio ja Helsinki välillä.

Junalippu Kuopio Helsinki kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Kuopio Helsinki riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Helsinki ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Kuopio Helsinki

VR
VR
Etsi Kuopio Helsinki junaliput

Lennot Kuopio Helsinki

Lentoyhtiöt Kuopio Helsinki

Finnair
Finnair
Etsi lentoja Kuopio Helsinki
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika