Matkusta kohteesta Lappeenranta kohteeseen Oulu

Suunnittele matkasi Lappeenrantaista Ouluan vuonna juna

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Lappeenrantaista Ouluan vuonna juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Lappeenranta
Oulu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Lappeenranta Oulu

Kuljetusmuodotjuna
etäisyys460 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Lappeenranta että Oulu ?

Oulu on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Lappeenranta että Oulu kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat junat päästä Oulu. Kirjoita matkapäiväsi Oulu ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Lappeenranta - Oulu tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Matkustaa Lappeenranta, junat of VR vie sinut Oulu.

Kaikki liikennemuodot Lappeenranta Oulu

Jos haluat matkustaa Lappeenrantaista (Suomi) Ouluan (Suomi) 460 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (juna).
Ei ole mahdollista mennä suoraan Lappeenrantaista Ouluan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Lappeenranta-Lahti ja Lahti-Oulu voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Lahtiiin lähtevät Lappeenrantain rautatieasemalta Lappeenrantaissa. Saapuminen Lahtiiin on Lahtin asemalla (0.6 km keskustasta).Lahtiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Ouluille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)