Lappeenranta
Matkusta suoraan Oulu juna
Oulu
Katso hinnat

Miten päästä Lappeenranta Oulu?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lappeenranta kohteesta Oulu ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Lappeenranta Oulu, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Lappeenranta ja Oulu väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Lappeenranta ja Oulu välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Lappeenranta-Oulu-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Lappeenranta Oulu sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lappeenranta Oulu junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Lappeenranta-Oulu-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Lappeenranta Oulu -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Lappeenranta Oulu

Lähtökaupunki
Lappeenranta
Suomi
Määränpääkaupunki
Oulu
Suomi
Etäisyys
460 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Lappeenranta Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu
Suunnittele matkasi Lappeenranta Oulu helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Lappeenranta Oulu helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Lappeenranta ja Oulu välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Lappeenranta ja Oulu välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Lappeenranta? Minne saavun Oulu?

Lappeenranta lähtöasemat

Lappeenranta
Kartta
Vainikkala
Kartta
Muukko
Kartta
Pulsa
Kartta
Tapavainola
Kartta
Raippo
Kartta
Lauritsala
Kartta
Joutseno
Kartta

Oulu saapuminen asemat

Oulu
Kartta
Pikkarala
Kartta
Etsi Lappeenranta Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu

Junat Lappeenranta Oulu

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Lappeenranta Oulu. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Lappeenranta ja Oulu välillä.

Junalippu Lappeenranta Oulu kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Lappeenranta ja Oulu välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Lappeenranta Oulu

VR
VR
Etsi Lappeenranta Oulu junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika