Matkusta kohteesta Lappeenranta kohteeseen Rovaniemi

Suunnittele matkasi Lappeenrantaista Rovaniemian vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Lappeenrantaista Rovaniemian vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Lappeenranta
Helsinki
Rovaniemi
/
  • Hanki hinnat
2
Lappeenranta
Rovaniemi
  • Hanki hinnat

Matkustaa Lappeenranta Rovaniemi

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys617 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Lappeenranta kohteeseen Rovaniemi?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Lappeenranta Rovaniemin matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Lappeenranta Rovaniemin matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Lappeenrantain ja Rovaniemin kaupungit kartalla sekä reitillä Lappeenranta Rovaniemi ja eri yhteyspisteet (Rovaniemiin lentokenttä, Rovaniemiin asema, Lappeenrantain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Rovaniemi

Kaikki liikennemuodot Lappeenranta Rovaniemi

Jos haluat matkustaa Lappeenrantaista (Suomi) Rovaniemian (Suomi) 617 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Lappeenrantaista Rovaniemian junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Lappeenranta-Helsinki ja Helsinki-Rovaniemi voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Lappeenrantain rautatieasemalta Lappeenrantaissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Rovaniemiille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Rovaniemi Lappeenranta. Voit ottaa lennonHelsinki-Rovaniemi tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Rovaniemiiin (Rovaniemi Airport, IATA-koodi: RVN], jota hallinnoi Finnair tai Norwegian Air Shuttle.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Lappeenrantaista Rovaniemian?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Lappeenranta-Helsinki -juna lähtee Lappeenrantain asemalta (1.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Rovaniemiiin ja -juna Helsinkiin asemalta Rovaniemi-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Rovaniemiiin (saapuminen Rovaniemi RVN: n lentokentälle)
Norwegian Air Shuttle takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Rovaniemi (palvelevat Rovaniemi RVN: n lentokenttää)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)