Suositeltu reitti
Lappeenranta
Matkusta suoraan Turku juna
Turku
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Lappeenranta
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Matkusta bussi, juna Turku
Turku
Katso hinnat

Miten päästä Lappeenranta Turku?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lappeenranta kohteesta Turku ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Lappeenranta Turku, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Lappeenranta ja Turku väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Lappeenranta ja Turku välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Lappeenranta-Turku-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Lappeenranta Turku sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Lappeenranta Turku

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Lappeenranta Turku, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lappeenranta Turku junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Lappeenranta-Turku-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Lappeenranta Turku -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Lappeenranta Turku

Lähtökaupunki
Lappeenranta
Suomi
Määränpääkaupunki
Turku
Suomi
Etäisyys
328 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Lappeenranta Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku
Suunnittele matkasi Lappeenranta Turku helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Lappeenranta Turku helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Lappeenranta ja Turku välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Lappeenranta ja Turku välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Lappeenranta ja Turku välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Lappeenranta Turku?
Maisemat Lappeenranta ja Turku väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Lappeenranta-Turku-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Lappeenranta Turku?
Hinnat Bussiliput Lappeenranta Turku ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Turku (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Lappeenranta Turku kulkevat 328 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Turku.

Mistä aloittaa Lappeenranta? Minne saavun Turku?

Lappeenranta lähtöasemat

Lappeenranta
Kartta
Vainikkala
Kartta
Muukko
Kartta
Pulsa
Kartta
Tapavainola
Kartta
Raippo
Kartta
Lauritsala
Kartta
Joutseno
Kartta

Turku saapuminen linja-autoasemat

Turku, Bus Station
Kartta

Turku saapuminen asemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta
Etsi Lappeenranta Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku

Bussi Lappeenranta Turku

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Lappeenranta-Turku-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Lähtöjen tiheys Turku Lappeenranta vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Turku, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Lappeenranta - Turku vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Turku liikennöivät bussit.

Bussiyhtiöt Lappeenranta Turku

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Lappeenranta Turku

Junat Lappeenranta Turku

Junalippu Lappeenranta Turku kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Lappeenranta Turku. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Lappeenranta Turku. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Lappeenranta ja Turku välillä.

Junayhtiöt Lappeenranta Turku

VR
VR
Etsi Lappeenranta Turku junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika