Matkusta kohteesta Lappeenranta kohteeseen Vaasa

Suunnittele matkasi Lappeenrantaista Vaasaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Lappeenrantaista Vaasaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Lappeenranta
Helsinki
Vaasa
/
  • Hanki hinnat
2
Lappeenranta
Vaasa
  • Hanki hinnat

Matkustaa Lappeenranta Vaasa

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys410 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Lappeenranta kohteeseen Vaasa?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Lappeenranta Vaasan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Lappeenranta Vaasan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Lappeenrantain ja Vaasan kaupungit kartalla sekä reitillä Lappeenranta Vaasa ja eri yhteyspisteet (Vaasain lentokenttä, Vaasain asema, Lappeenrantain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Vaasa

Kaikki liikennemuodot Lappeenranta Vaasa

Jos haluat matkustaa Lappeenrantaista (Suomi) Vaasaan (Suomi) 410 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Lappeenrantaista Vaasaan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Lappeenranta-Helsinki ja Helsinki-Vaasa voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Lappeenrantain rautatieasemalta Lappeenrantaissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Vaasaille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Vaasa Lappeenranta. Voit ottaa lennonHelsinki-Vaasa tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Vaasaiin (Vaasa Airport, IATA-koodi: VAA], jota hallinnoi Blue1 tai Finnair.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Lappeenrantaista Vaasaan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Lappeenranta-Helsinki -juna lähtee Lappeenrantain asemalta (1.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Vaasaiin ja -juna Helsinkiin asemalta Vaasa-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Blue1 tekee lennon lähtevät Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä, joka sijaitsee 18 km: n päässä Helsinkiin keskustasta Vaasaiin (saapuminen Vaasa VAA: n lentokentälle)
Finnair takaa pyörimisen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Helsinki Centre, Suomi) osoitteesta Vaasa (palvelevat Vaasa VAA: n lentokenttää)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)