Suositeltu reitti
Lappeenranta
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Matkusta lennot, bussi, juna Vaasa
Vaasa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Lappeenranta
Matkusta suoraan Vaasa juna
Vaasa
Katso hinnat

Miten päästä Lappeenranta Vaasa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lappeenranta kohteesta Vaasa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Lappeenranta Vaasa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Lappeenranta ja Vaasa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, VR tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Lappeenranta ja Vaasa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Lappeenranta-Vaasa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Lappeenranta Vaasa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Lappeenranta Vaasa

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Lappeenranta Vaasa, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lappeenranta Vaasa junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Lappeenranta-Vaasa-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Lappeenranta Vaasa

Monet lennot yhdistävät Lappeenranta ja Vaasa päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Vaasa ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Lappeenranta Vaasa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Lappeenranta Vaasa

Lähtökaupunki
Lappeenranta
Suomi
Määränpääkaupunki
Vaasa
Suomi
Etäisyys
410 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Lappeenranta Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa
Suunnittele matkasi Lappeenranta Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Lappeenranta Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Lappeenranta ja Vaasa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, VR tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Lappeenranta ja Vaasa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Lappeenranta ja Vaasa välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Lappeenranta Vaasa?
Hinnat Bussiliput Lappeenranta Vaasa ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Vaasa (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Lappeenranta ja Vaasa välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Lappeenranta-Vaasa-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Lappeenranta Vaasa kulkevat 410 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Vaasa.
Lappeenranta Vaasa lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Lappeenranta ja Vaasa välillä on nopein tapa matkustaa 410 km Lappeenranta ja Vaasa välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Lappeenranta Vaasa sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Lappeenranta Vaasa voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Lappeenranta ja Vaasa välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Lappeenranta Vaasa?
Mukavuus Lappeenranta ja Vaasa välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Lappeenranta-Vaasa-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Lappeenranta-Vaasa-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Lappeenranta-Vaasa-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Lappeenranta? Minne saavun Vaasa?

Lappeenranta lähtöasemat

Lappeenranta
Kartta
Vainikkala
Kartta
Muukko
Kartta
Pulsa
Kartta
Tapavainola
Kartta
Raippo
Kartta
Lauritsala
Kartta
Joutseno
Kartta

Vaasa saapuminen linja-autoasemat

Vaasa, Bus Station
Kartta

Vaasa saapuminen asemat

Vaasa
Kartta

Vaasa saapumislentokentät

Vaasa
Kartta
Etsi Lappeenranta Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa

Bussi Lappeenranta Vaasa

Lähtöjen tiheys Vaasa Lappeenranta vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Vaasa, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Lappeenranta-Vaasa vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Lappeenranta - Vaasa Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Lappeenranta - Vaasa vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Vaasa liikennöivät bussit.

Useimmat Lappeenranta ja Vaasa väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Lappeenranta Vaasa

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Lappeenranta Vaasa

Junat Lappeenranta Vaasa

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Lappeenranta Vaasa. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Lappeenranta ja Vaasa välillä.

Junalippuja Lappeenranta Vaasa voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Lappeenranta Vaasa kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Lappeenranta Vaasa riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Vaasa ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Lappeenranta Vaasa

VR
VR
Etsi Lappeenranta Vaasa junaliput

Lennot Lappeenranta Vaasa

Lentoyhtiöt Lappeenranta Vaasa

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Etsi lentoja Lappeenranta Vaasa

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika